Humorista blog, humoristák fellépéseivel, sztorijaival... éééés INDUL!
2012. március 30. írta: humorista

Humorista blog, humoristák fellépéseivel, sztorijaival... éééés INDUL!

Humoristák iránt érdeklődők, sziasztok! 

Szép Bence vagyok, nemzetközi és országos szinten is ismeretlen humorista. (Lásd ide klikkelve: http://www.pathalia.hu/)

 

Tegeződünk ám, szigorúan, mer' a klaviatúrán nincs magázó billentyűzetem.

 

 A blogot két okból indítottam el:

- így végre jól megérdemelt nyugdíjas éveit töltő édesapám (aki tinédzsereket megszégyenítő vehemenciával vetette rá magát a szájbertérre/webkettőre) végre sokat fog olvasni rólam és az általa kedvelt humoristákról...

- teret és nyilvánosságot adhatok azoknak a humoristáknak, akik nem a ménsztrímben (értsd ez alatt: Showder Klub) tolják, de mindenképpen figyelmet érdemelnek, mer' jók, mer' megérdemlik, oszt ez van. 

Kikre gondolok? Első körben azokat szeretném felsorolni, akikkel ma délután (2012. 03. 30.) találkoztam, (mielőtt a blogot elindítottam volna) amikor is megnyálaztuk a Stand Up Brigád brigádnaplóját /a társulati formát hivatalossá téve, mindegy, ez mellékvágány, meg unalmas is, lényeg az, hogy akik ma ott voltak, írok róluk röviden - aztán később a blogban majd hosszabban is, hiszen páran (pl.: Bandi, VFJ és Rokker Úr) hiányoztak/. 

(Röviden, de tényleg csak pár szóban!)

Ürmös Zsolt: Humorfesztivál-díjas kiváló szerző-előadó, a Fábry/Bagi-Nacsa stb. egyik írója

Kövesdi Miklós Gábor: ...és ide másolhatnám, amit Ürmösről írtam, mert KMG is hasonló eredményeket tud felmutatni, bővebben később...

Szente-Veres Adrienn: Remélem, kiderült a nevéből, hogy ő egy női stand up-os, a Dumaszínház-ban is megfordult, Comedy-n láthatad...

Tényi Anett: Jé, ő is egy csaj, isteni humorral, besza-behu a pasizásos stendápja...

Polgár Peti: Ő az a városhimnuszos gyerek a Danúbjuszról (most már Class FM-ről), mellesleg Polgár Mester Péter...

Beleznay Endre: a Konkrét csávó, színész, álriporter, NB III-as focista, mint ma megtudtam...

Szikra László: a humorista, akiről a Teréz körúton mozit neveztek el, az atkári gumicsizmás humor fenegyereke...

Orosz Gyuri: a Comedy Centrál és a TV2 műsoraiban láthattad, az ex-debreceni rádiós jól megmondó...

Gulyás Zoltán: a Gálvölgyi Show, a Kész átverés, a Mennyi? 30 és a Bumeráng humoristája.

No meg én, Bence, aki még Szép is :-), a Kabaré Kommandóból (guglizd meg!), az MTV/TV2 műsoraiból, Rádiókabaréból, vagy az urológiáról lehetek ismerős. 

Az első bejegyzésben egyelőre csak a száraz tények közlésére szorítkoztam, de hamarosan interjúk, háttér-információk, poénok, sztorik, videók is érkeznek, érdemes visszanézni, vagy feliratkozni, mert ha rendszeresen olvasod a blogot, nyerhetsz egy egy éves előfizetést! 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr924350810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása