Humoristák, akikről nem írtam a Stand Up Brigád kapcsán
2012. április 06. írta: humorista

Humoristák, akikről nem írtam a Stand Up Brigád kapcsán

A Stand Up Brigád humoristái közül három fontos tagot még nem említettem a blogon:

Varga Ferenc József - Háromszoros Bon-bon díjas, Humorfesztivál-díjas humorista, a Mikroszkóp Színpad kiválósága, a Rádiókabaré állandó szerzője.

Erdei Sándor - a humorista ismertebb neve Rokker Zsoltti, a néhai Sláger Rádióból, jelenleg a Neo FM-en szaggatja a rekeszizmokat.

Somogyi András - a Showder Klub parodistája, a humoristák közül ő utánozza a legkiválóbban Győzike, Orbán, Gyurcsány stb. hangját és karakterét. 

A blogon -ha túl leszek a szakdolgozatomon, amely a munkáim mellett a legtöbb időmet elveszi- egyesével mutatom majd be a Stand Up Brigád humoristáit, életrajzzal, interjúval, videóval. Ha velük végeztem (na nem úgy, hogy kinyírom őket, a bemutatásukkal...) a Comedy Club humoristáit is górcső alá veszem! 

Addig is, klikk ide: http://www.pathalia.hu/

vagy ide: http://www.pathalia.hu/szep-bence-stand-up-comedy.html

Kellemes húsvéti nyelőcső-locsolást! :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr414368793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása