Humorista-interjú: Bödőcs Tibor
2012. május 09. írta: humorista

Humorista-interjú: Bödőcs Tibor

A Karinthy-gyűrűs humorista, Bödőcs Tibor nem tartozik a médiában gyakran nyilatkozó stand up-osok közé, nemrég azonban elmondta, hogy nincs gegcsapata, de benne van a "humorista élcsapatban" és "kegyelmi állapotban" van.

Ezt azzal indokolta, hogy, a műsorára sokan eljönnek, akárhol lép fel, több százan kíváncsiak rá. Lehet, hogy nem ő hozza a legtöbb embert, de benne van a humorista élcsapatban.

Arra a kérdésre, hogy mennyire fogadják el az általa képviselt intellektuális humort azt válaszolta: „Pintér Béla társulatában, amely egy jó színház, olyan jó helyeken vannak a baszd meg-ek. Nagyon csúnya szavakat használnak, nagyon jól. De például Tarantino is költői szinten káromkodtatja szereplőit.”

Nagyon fontosnak tartja, hogy az értékes írókat, alkotókat, zenészeket és képzőművészeket fogyasszuk, mert olyan rövid az élet itt, egy közepes méretű bolygón, egy átlagos csillag körül keringve. Miért ne töltsük azzal az időnk, hogy remekműveket fogyasztunk, amikor csak tehetjük.

A teljes interjú a Transindexen olvasható!

Kiss Ádám interjú

Humorista linkajánló:

Stand up comedy humorista

Stand up fellépő a lakodalomban

Humorista bűvész

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr364498115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása