Humoristák a Művészetek Völgyében
2012. július 24. írta: humorista

Humoristák a Művészetek Völgyében

humorista_muveszetek_volgye.jpgMégis lesznek stand up humoristák a Művészetek Völgyében! Amikor a helyiek megtudták, hogy a 2012-es Völgyre nem hívtak a szervezők humoristákat, akcióba léptek!

Stand up humoristák a Művészetek Völgyében

A Stand Up Brigád ismert és feltörekvő humoristái támadást indítanak a 2012. évi Művészetek Völgyének közönségének rekeszizmai ellen.
 
A stand up comedy és kabaré esteken fellépnek többek között olyan közkedvelt arcok, mint például Beleznay Endre, Magyar Attila, Ihos József, a Bumerángból ismert Rokker Zsolti, a Class FM zenés humoristája Polgár Peti, a Showder Klub műsorainak parodistája Somogyi András, Ürmös Zsolt és Kövesdi Miklós Gábor, a Fábry show írói, valamint a TV2 Frizbijéből, a Rádiókabaréból ismert Szép Bence.
 
A humoristák ingyen, nem a hivatalos program részeként lépnek fel a taliándörögdi helyszíneken, hogy ezzel is segítsék a nehéz anyagi helyzetben lévő fesztivált - olvasható a stand up humoristák Művészetek Völgyéhezkapcsolódó sajtóanyagában. 

A Művészetek Völgyében fellépő humoristák fellépései:

muveszetek_volgye_stand_up.jpg

Humorista Blog linkajánló:

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr294675294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása