Dumaszínház, ősz, műsor
2012. szeptember 12. írta: humorista

Dumaszínház, ősz, műsor

hadhazi_laszlo.jpgA Dumaszínházban számos újdonság várja a nevetésre vágyó nézőket: a Comedy Central bemutatja nyilvános felvétele mellett a humoristák például improvizációs csatát vívnak színészekkel, közéleti aktualitásokról beszélgetnek és humorista-tehetségkutatót is rendeznek... 

Ja, és lesz Dumaszínház-jegy 500 Ft-ért!

Dumaszínház őszi műsor

 
A produkciók helyszíne a Corvin sétányon található – 250 fő befogadására alkalmas, Kelet-Európában is egyedülálló, kimondottan stand up célra épült - színházterem, illetve a színház szomszédságában lévő Kompót Bisztró kisterme. 
 

A Kompót Bisztrót a Showder Klub előzeteseivel avatják fel, melynek keretein belül a már jól ismert humoristák mellett (szeptember 19., 25. és 26-án Bruti, Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Kormos Anett, Rekop György, Szöllősy-Csák Gergely, Szupkay Viktor és Tóth Edu) új arcokat is megismerhet a közönség (szeptember 17. és 24.), akik közül néhányat nevetésükkel bejuttathatnak a Showder Klubba.  

Október 3-án indul az improvizáció és a stand up comedy összecsapása: a Beugró és a Dumaszínház két-két művésze, vagyis Debreczeny Csaba és Kálloy Molnár Péter, valamint Janklovics Péter és Kovács András Péter vívnak szájkaratét egymással. A műsorvezető Novák Péter.

dumaszinhaz.jpg

Szintén október első napjaiban (október 5. és 6.) kerül sor a Comedy Central bemutatja című műsor nyilvános adásfelvételére, először a Corvin Dumaszínházban. Az alkalom különlegességét jelzi, hogy most ünneplik meg a 65 éves Nagy Bandó Andrást, egy órás Badár Sándor Speciált rögzítenek, Hajós András pedig zeneelméleti áttekintéssel kedveskedik. Jönnek a műsor régi kedvencei (A három kismalac, Hajdú Balázs, Rekop György, Bruti, Litkai Gergely, Zsók Levente) és néhány tehetséges újonc is (Orosz György, a Stand Up Brigádból, valamint Porkoláb Tamás, Szobácsi Gergő).

A pénztárcakímélő, takarékos szórakozásra vágyó, de nevetésre hangolt nézőknek az október 8-án induló Humor Hétfő sorozatot kínálja a Dumaszínház, amelynek előadásaira 500 forintos jegyáron lehet bejutni.

Október 11-én, a Lepedőakrobaták című előadásban olyan színészlegendákat láthatnak viszont a nézők, mint Lorán Lenke, vagy Bodrogi Gyula. Ebben az irányban haladva érdemes ellátogatni a Mikroszkóp Színpadra, ahol folytatódik a Szomszédnéni odaát van című kabaré. A jelenetekben maguk a szerzők, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs állnak színpadra, kiegészülve két vendégművésszel, Janklovics Péterrel és Vida Péterrel.

Október 27-től indul a Duma Aktuál, a speciális előadás minden alkalommal új élményt jelent, hiszen csakis közéleti aktualitásokkal foglalkoznak a fellépők. Első alkalommal Hadházi László, Kovács András Péter és Litkai Gergely mellé, vendégként érkezik Lovász László és Wahorn András.

Az állandó műsorba beépül a DumaFüreden nagy sikert aratott All Stars-est, ahol a Dumaszínház legnépszerűbb humoristái adják egymásnak a mikrofont.

Humorista Blog linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr784771866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása