Erotika és Stand Up
2013. február 23. írta: humorista

Erotika és Stand Up

humorista_erotika_kovi.jpgA hazai erotika ikonikus figurája, Kovács "Kovi" István stand up comedy esteket szervez a Goldengate Erotika Galériában.

A Stand Up Brigád-os humoristák pikáns poénokkal, disznó viccekkel és sikamlós történetekkel készülnek az EROTIKabaré című műsorokra, amelyeknek házigazdája nem más, mint a képen Mikulás-jelmezbe bújt Kovi. 

Humorista Blog interjú.

Erotika és stand up comedy

Humorista Blog: EROTIKAbaré címmel különleges helyszínen, nagy sikerrel indult egy pikáns stand up comedy sorozat. Honnan jött az ötlet, hogy a Goldengate Erotika Galéria humoristák műsorának is helyt adjon?

Kovi: A galéria emeletét úgy alakítottuk ki, hogy alkalmas legyen rendezvények, előadások, forgatások lebonyolítására. Mivel évek óta jó barátságban vagyok Erdei Sanyival alias Rokker Zsolttival, és nagyon szeretjük a Stand Up Brigád stílusát, kézenfekvő volt, hogy őket kérünk fel az együttműködésre.

humorista_erotika_4.jpg

Humorista Blog: A stand up comedy humoristák egy része elég "szabad szájú", szerinted jobban elengedik magukat egy ilyen különleges helyszínen, mint mondjuk egy átlagos falunapi fellépésen?

Kovi: Látható, hogy mind a közönség, mind a fellépők nagyon élvezik a szituációt. A publikumnak tetszik, hogy a humoristák kicsit pajzánabb, szabadabb stílusban poénkodhatnak, a fellépők pedig nem fogják vissza magukat és így egy nagyon jó hangulatú program lesz belőle. Az egyik műsor szünetében odajött hozzám egy néző, hogy már fáj a nevető izma a sok röhögéstől.

humorista_erotika_2.jpg

Humorista Blog: A könyvedben rengeteg humoros szituációt, vicces helyzetet leírsz a forgatásokról. A humorestek házigazdájaként mesélsz ezekről?

Kovi: Szoktam poénkodni, de a főszerep nem az enyém, hanem a profi humoristáké. Szerintem egy-egy mondat, poén elég belőlem. Közönség előtt amúgy is izgulós vagyok.

humorista_erotika_9.jpg

Humorista Blog: Valószínűleg sokan nem ismerik még az Erotika Galériát, milyen érdekességek várják ott a látogatókat?

Kovi: Tudatosan erotikus a galériánk és nem pornó. Azt akarjuk bevinni a köztudatba, hogy a szex és az erotika a mindennapjaink része, az erotika pedig része a kultúrának. Gondolhatunk itt az ősi barlangrajzokra, képzőművészeti tárgyak dekorációira, a Dekameronra, a Kámaszutrára, festményekre. Olyan érdekességek találhatók meg a galériában, mint például egy IX. századi kínai ásatáson fellelt kő dildó, vagy egy Csepel varrógépből kialakított szexgép, és más speciális szex játékszerek. Az V. kerületben a Párizsi u. 3-ban naponta 12-21 óráig szeretettel várunk minden látogatót, akik szeretik az ízléses erotikát. Zárás után pedig bulizzunk egy jót a február 28-i Stand Up Brigád előadásán!

Humorista Blog: Ennyi! Bár azt hiszem, ez a Te szöveged szokott lenni a forgatásokon...

EROTIKAbaré

 

A Stand Up Brigád-os humoristák legközelebbi erotikus stand up műsora február 28-án és március 8-án lesz 21 órás kezdéssel a Goldengate Erotika Galériában, a Párizsi utca 3-ban.

Fellépő humoristák: Szikra László és Szép Bence (02.28.) és Erdei Sándor/Rokker Zsoltti (03.08.)

humoristak_erotika_galeria.JPG

humorista_erotika_galeria.JPG

humorista_erotika_7.jpg

 

humorista_erotika_3.jpg

humorista_erotika_kovi_2.jpg

humorista_erotika_6.jpg

humorista_erotika_golden.jpg

Humorista Blog linkajánló

Humoristák megrendelése I Humorista előadók I Humorista fellépők I Humoristák I Gyerekműsor megrendelése Stand Up I Születésnapra meglepetés I Ajándék barátoktól esküvőre Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Stand up comedy humorista I Lakodalomra ajándékötlet I Esküvőre különleges meglepetés Rádiókabaré 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr525097051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása