Stand Up Dumaest Budapesten
2013. február 25. írta: humorista

Stand Up Dumaest Budapesten

Stand Up est Tényi Anett női humorista, Gulyás Zoltán Kész átverő és Lesnyik László Frizbi Humorista-bajnokság döntős résztvételével.

standup_humoristak_budapesten.jpg

Vidám humoristák a Vidám Étteremben

Az első tavaszi hónap első csütörtökén szórakozni kell, ez nem vitás! Tényi Anett, az első magyar női stand up előadó, Gulyás Zoltán a veterán "Kész átverő" és Comedy Centralista, és Lesnyik László a TV2 Frizbi Humorbajnokság döntőse egy műsorban...

Belépődíj (de nem alkohol) mentes Dumaest!
Pódium Menü ajánlat: 3 csodás tócsni + tejföl + 1 pohár sör csak 500.-... Vagyis öccá! Érdemes megkóstolni... sok más mellett.
Találkozzunk a Vidám Étteremben, Budapest, VIII. Bródy S. utca 30/a

 

Humorista Blog linkajánló

Stand up humoristák megrendelése I Humorista előadók I Humorista fellépők Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Bűvészshow I Ajándék házassági évfordulóra I Humoristák I Gyerekműsor rendezvényre Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék I Ajándék barátoktól lakodalomra Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Stand up comedy humorista I Lakodalomra ajándékötlet I Esküvőre különleges meglepetés Rádiókabaré 2013 I Humoristák megrendelése I Humorista rendezvényre

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr575101690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása