Bethlen Téri Kabaré - a Stand Up Brigáddal
2013. október 02. írta: humorista

Bethlen Téri Kabaré - a Stand Up Brigáddal

humoristak_stand_up_kabare.jpg

Humoristák kabaréja? A Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház közös előadása, a Bethlen Téri Kabaré különleges szórakozást ígér, hiszen a humoristák nemcsak a Stand Up Comedy eszközeit vetik be, hogy megnevettessenek, de segítségül hívják a magyar kabaré nagy alakját Kellér Dezsőt is.

A pesti Csikágó legendás kabaréjának világát a házigazda, a színész-humorista Beleznay Endre vezetésével elevenítik fel a Brigád tagjai, de lesznek sikerszámok a Rádiókabaré műsoraiból, és szkeccseket is hallhatsz. Természetesen nem hiányozhatnak napjaink nagy sikerű stand-up comedy számai sem.

Az estet tovább színesíti, hogy a műsorban szerephez jut a Közép Európa Táncszínház táncosa is. Remek fellépők, remek jelenetek, fergeteges hangulat, móka és kacagás vár Rád a Bethlen Téri Színházban október 4-én, november 8-án és december 12-én.

Mi másra is lenne szükséged egy szomorkás őszi estén, mint felhőtlenül szórakozni, feloldódni a humor segítségével. Tudod, hogy a nevetés nemcsak szórakozás, de szebbé, egészségesebbé és hosszabbá is teszi az életedet? Menj el az előadásra és add át magad a gyógyító nevetésnek egy egész estén át!

Konferál: Beleznay Endre
Közreműködnek: Tényi Anett, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Grecsó Zoltán
A jeleneteket írták: Kellér Dezső, Nóti Károly, Ürmös Zsolt, Szép Bence
Zene: Polgár Péter
A műsort összeállította: Ürmös Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr305548441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása