Programajánló: Maksa és Aradi-Varga
2013. október 10. írta: humorista

Programajánló: Maksa és Aradi-Varga

A Rádiókabaré sikerpárosa, az Aradi-Varga házaspár (mer' ugye házasok mind a ketten) szombaton este a Dumaszínházban lép fel. (Részletek a lenti fotókon)

Mielőtt rohannál jegyet venni a humoristák előadására, a legutóbbi rádiókabarés Aradi Tibor-Varga Ferenc József anyagot mindenképpen hallgasd meg! :-)

dumaszinhaz_humoristak_2013.jpg

dumaszinhaz_varga_aradi.jpg

 

Maksa Zoltán: Konyhashow

 

Maksa Zoltán október 16-án, szerda 20.00-kor mutatja be (újra) "Konyhashow" című műsorát.

A Karinthy-gyűrűs humorista ebben a műsorában egy étterem hátsó traktusában békésen mosogató, de a világról aktívan véleményt formáló, lezser fickót alakít, a tőle megszokott intelligens stílusban, a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek. A humorista Hofi Géza szellemét, hiszen Géza bácsi halála óta ez az első olyan stand up színházi produkció, ahol a humorista jelmezzel, kellékekkel, s szituációs játékkal egészíti ki produkcióját.

Maksa_Zoltan_humorista_1.JPG

Maksa Zoltán így nyilatkozik az előadásról: „A színházi palettán kuriózumnak számító előadás megőrzi a sajátosan magyar kabaré örökségét Hofi Géza iránymutatása alapján: ez itt nem Amerika, ez egy végtelenül jó humorú, szorgalmas nép, akinek a humorpanel gyárilag ott van a fejében, mert ezzel a jó Isten a túlélést adta a kezébe!"

Jegyár: 1 990 Ft, jegyértékesítés a helyszínen (1066 Budapest, Lovag u. 5.), jegyek elővételben is kaphatók, de páros belépők 50% kedvezménnyel vannak a Lealkudtuk.hu-n!

Stand Up Comedy fellépők megrendelése I Gyerekműsorok I Pálinkafőzés házilag

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr265561671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása