No comment: Péter Árpád
2014. január 28. írta: humorista

No comment: Péter Árpád

Nem várom el, hogy egy humorista vezesse a híradót, de akkor is! Magyarországon miért ennyire karót nyelt minden hírolvasó, ha valami humoros helyzet van? Miért nem lehet egy viccel, egy félmosollyal jelezni: mi is esendőek vagyunk, mi is hibázhatunk... Vagy egyszerűen csak elismerni: igen, ez egy vicces szituáció volt.

Takács Bence Ervin januárban már másodszor fagyott le teljesen az élő adásban. Először akkor, amikor Szöllősy-Csák Gergely (ex-Dumaszínház, ex-Showder Klub) egy elefánt hátán ülve jelentkezett be a Nagycirkuszból, majd a következő gondolattal zárta mondandóját:

"Ami még pozitívum, hogy a versenyprogramban én nem fogok szerepelni, ez talán mindenkinek jobb lesz így, viszont örülök, hogy egy ilyen kivételes produkcióban részt vehettem, mert nagyon ritka, hogy a Híradóban egy ilyen nagy állat bejelentkezzen, pláne elefánthátról."

Takács Bence Ervin reakciója csak ennyi volt "Gergely, köszönjük szépen..."

Humoristák! Kezdjetek el foglalkozni a híradós műsorvezetők képzésével, mert egy állólámpának is több humora van, mint Takács Bence Ervinnek...

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr195785834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása