Pikáns poénok Kovi előadásában
2014. június 10. írta: humorista

Pikáns poénok Kovi előadásában

Humorista_Kovi.jpg

A június 17-i humorista tehetségkutató után a felnőttfilmes Kovács "Kovi" István szórja a poénokat a filmforgatások legviccesebb pillanatairól. Kovi stand up comedy estje iránt várhatóan nagy lesz az érdeklődés, így érdemes mielőbb jegyet venni az amatőr humoristák fellépése utáni sikamlós poénokra!

 

Kovi pornófilmes poénjai

 

Kovács István, vagy ahogy sokan ismerik, Kovi, egy súlyos térdprobléma miatt feladni kényszerült fotós karrierjét, hogy végül felnőttfilmek készítésével váljon ismertté, sőt, nemzetközi szinten is elismert pornófilmessé.

Közvetlensége, kiváló humora már a márciusi Kabaré Maraton rendezvényen is elnyerte a közönség szimpátiáját. Július 17-én, kedden, a 19.00-kor kezdődő Open mic - vagyis humorista tehetségkutató - rendezvény után Kovi újabb történeteket mesél el a felnőttfilmek forgatásainak vicces pillanatairól, a színészek humoros beszólásairól, a pornózás kulisszatitkairól a budapesti Bethlen Téri Színház Bunker Klubjában.

Kovi beszélgetőpartnere a humorista est műsorvezetője, Szép Bence lesz.

A belépőjegy csak 500 Ft, de a klub korlátozott befogadóképessége és a várható nagy érdeklődés miatt érdemes előzetesen jegyet foglalni: www.bethlenszinhaz.hu, vagy telefonon: +36 1/342-7163 +36 20/291-6690, e-mailben: info@bethlenszinhaz.hu, szervezes@bethlenszinhaz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr186294000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása