Showder Klub S14 E01
2014. november 21. írta: humorista

Showder Klub S14 E01

Erdei_Zsolt_Rekop_Gyorgy_humorista.jpg

Elindult a Showder Klub 14. évada! Ha nem tudtad megnézni az adást, klikk a lejátszásra! 


Watch Showder Klub 2014-11-17 in Showder Klub  |  Humorista előadók Stand Up Comedy fellépők

Fellépő humoristák: Rekop György (műsorvezető), Aradi Tibor-Varga Ferenc József, Lorán Barnabás "Trabarna" és Somogyi András. 

A Showder Klub mostanában mindig kitalál valami újdonságot; most azt, hogy az adás vendége Erdei Zsolt Világ- és Európa-bajnok, félnehézsúlyú ökölvívó volt.

A felvételen Gyuri kínos kérdéseivel igencsak megizzasztotta a profi boksz-világbajnokot.

"Alapvetően nem tartom magam egy hű, de humoros embernek, és bevallom, a stand-up műfaj szakértője sem vagyok, nem nézek börleszket. Viszont most, hogy elhívtak ide, nagyon megkedveltem. Gyuri leginkább arra volt kíváncsi, mitől félek. Mondtam neki, hogy a dzsungelben megpróbáltam leküzdeni mindent, viszont az életben legjobban a női szeszélytől tartok. Ezt persze ő már úgy fordította le, hogy konkrétan a nőktől, de nagyon vicces volt az egész. A teljes igazság az, hogy sokszor hiába próbálok meg a hölgyek fejével gondolkodni, nem sikerül kiismernem őket. Kiszámíthatatlanok, de jobban belegondolva, ez nem is baj. Más nézőpontból látjuk a dolgokat és így változatos az élet" - mondta Erdei.

A Showder Klub az RTL Klub kereskedelmi televízió csatornán kerül sugárzásra. A műsort a Symbol Budapest étteremben forgatják. Egy felvételi napon két adást rögzítenek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr896916171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása