Bödőcs Tibor szilveszterkor a Comedy Centrálon
2014. december 26. írta: humorista

Bödőcs Tibor szilveszterkor a Comedy Centrálon

bodocs_tibor_humorista_comedy_central_szilveszter.jpg

A Comedy Central nézői a kiváló humorista, Bödőcs Tibor önálló műsorával, a Böllérbalett-tel búcsúzhatnak 2014-től.
Bödőcs Tibor másfél éven át járta az országot a Böllérbalett című produkcióval, amelyet azonban tévében csak szilveszterkor láthatnak a nézők - a humorista utána nem is lép fel ezzel a műsorral, februárban már a Cefre Palota című estjét mutatja be.

A Böllérbalett leginkább közéleti témákkal foglalkozik, a címe arra utal, hogy egy standup műsor akkor jó, ha bohém, mint egy bepálinkázott böllér, ám pontos, akárcsak a profi balett-táncos lépései.

A műsor december 31-én 20.15-től látható a Comedy Centralon, előtte a csatorna leadja Bödőcs korábbi önálló estjét, Az élet értelme és kertészeti tippek-et, amellyel a magyar humoristák legnépszerűbbike hosszú szünet után visszatért a televízióba.

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr557012879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása