Egy bolond Törökbálinton is négyet csinál
2015. január 11. írta: humorista

Egy bolond Törökbálinton is négyet csinál

humoristak_torokbalint_mmmh.jpg

A Stand Up Brigád-os humoristák kabaréja pénteken Törökbálinton az MMMH-ban nevetteti a nézőket egy jótékonysági est keretében.
Beleznay Endre színművész, Éles István parodista, Ürmös Zsolt író-humorista és Szép Bence humorista-bűvész a Munkácsy Mihály Művelődési Házban poénokkal járul hozzá a törökbálintiak életének szebbé-jobbá tételéhez.

A nézők 1000,- forintos támogatói áron vehetnek jegyeket (illetve mosolykártyákat).

A humoristák előadásán összegyűlt adományokat a "Segítőkéz Szolgálat" drogprevencióra, míg a "Csillagom" a Csillagom-ház nyitási költségeihez szeretné felhasználni.
Mindenkinek jó szórakozást kívánnak a szervezők, a Roni Közért, az MMMH, a Segítőkéz Szolgálat és a Csillagom-ház alapítói.
Jegyek még korlátozott darabszámban kaphatók az előadás helyszínén, a Munkácsy Mihály Művelődési Házban, a törökbálinti Roni Közértben, illetve a Csillagom-ház telefonszámán: 06-30-8804644

Ha nem jössz, nem röhögsz - és nem segítesz másokon...

Egy bolond négyet csinál I Forrás: Szép Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr647061865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása