Rádiókabaré felvétel és szanticskai humorfesztivál
2015. augusztus 18. írta: humorista

Rádiókabaré felvétel és szanticskai humorfesztivál

szanticskai_humorfesztival.jpg

Showder Klub-os és rádiókabarés humoristák is fellépnek az ország legkisebb falujában augusztus 20-án megrendezésre kerülő humorfesztiválon!

Stand Up Comedy fellépők

Az Abaúji Szanticska Magyarország egyik, ha nem a legkisebb faluja, az állandóan ott tartózkodók száma 5 fő!

Augusztus huszadikán rendeznek ott egy humorfesztivált, amelyre közel kétszázan fognak érkezni (elszármazottak,érdeklődők).

A falu társadalmi alpolgármestere, Rokker Zsoltti alias Erdei Sándor, lesz a műsorvezető, mellette a miskolci Csordás József fog poénkodni.

A fellépő humoristák: Szép Bence, Ürmös Zsolt, Hajdú Geri és Fülöp Viktor.

A humorista fellépők előtt egy fergeteges Bíborszél koncert várja az érdeklődőket.

Érdekesség, hogy a Szanticskán szedett szilvával nyerte meg Rokker Zsoltti 2015 áprilisában az év legjobb bérfőzetett pálinkája díját a Gyulai Világkupán. A rendezvényen ezt a pálinkát is bemutatják majd, hogy a Szanticskán rendezett Humorfesztivál hangulata mielőbb magasra hágjon.

Mivel a humorfesztivál önkéntes tűzoltónap is lesz egyben, egy hatalmas Keszegsütő rekordra készül a miskolci tűzoltóság egyik tűzoltója, aki egy világrekordot szeretne felállítani keszegsütésben és fritőzoltásban.

 

Gyerekműsor

 

Rádiókabaré felvétel


A Rádiókabaré 2015 augusztusi felvétele 2015. augusztus 18. 19.00 órakor lesz! A Kossuth Rádióban havonta jelentkező Rádiókabaré nyilvános felvételének helyszíne a Magyar Rádió Márványtereme (1088 Budapest, Pollack Mihály tér 8-10.)

A „stand up comedy” műfaját is magába foglaló szórakoztató műsorban a legkiválóbb humorista előadók mellett találkozhatsz mindazokkal, akik ma a kabaré műfajában a legjobbak közé tartoznak.
A felvétel ideje kb. 2 és fél óra 1 szünettel.Közreműködik:Aradi Tibor, Badár Sándor, Bodrogi Gyula, Fábry Sándor, Kaszás Gergő, Koltai Róbert, Nádas György, Vida Péter, Varga Ferenc József és sokan mások

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr377714804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2015.08.18. 19:52:35

Wow, még aktív a Bíborszél? A Furcsa Évek-et és a remixét a ami napig nem tudom megunni .)
süti beállítások módosítása