2015. aug 18.

Rádiókabaré felvétel és szanticskai humorfesztivál

írta: humorista
Rádiókabaré felvétel és szanticskai humorfesztivál

szanticskai_humorfesztival.jpg

Showder Klub-os és rádiókabarés humoristák is fellépnek az ország legkisebb falujában augusztus 20-án megrendezésre kerülő humorfesztiválon!

Stand Up Comedy fellépők

Az Abaúji Szanticska Magyarország egyik, ha nem a legkisebb faluja, az állandóan ott tartózkodók száma 5 fő!

Augusztus huszadikán rendeznek ott egy humorfesztivált, amelyre közel kétszázan fognak érkezni (elszármazottak,érdeklődők).

A falu társadalmi alpolgármestere, Rokker Zsoltti alias Erdei Sándor, lesz a műsorvezető, mellette a miskolci Csordás József fog poénkodni.

A fellépő humoristák: Szép Bence, Ürmös Zsolt, Hajdú Geri és Fülöp Viktor.

A humorista fellépők előtt egy fergeteges Bíborszél koncert várja az érdeklődőket.

Érdekesség, hogy a Szanticskán szedett szilvával nyerte meg Rokker Zsoltti 2015 áprilisában az év legjobb bérfőzetett pálinkája díját a Gyulai Világkupán. A rendezvényen ezt a pálinkát is bemutatják majd, hogy a Szanticskán rendezett Humorfesztivál hangulata mielőbb magasra hágjon.

Mivel a humorfesztivál önkéntes tűzoltónap is lesz egyben, egy hatalmas Keszegsütő rekordra készül a miskolci tűzoltóság egyik tűzoltója, aki egy világrekordot szeretne felállítani keszegsütésben és fritőzoltásban.

 

Gyerekműsor

 

Rádiókabaré felvétel


A Rádiókabaré 2015 augusztusi felvétele 2015. augusztus 18. 19.00 órakor lesz! A Kossuth Rádióban havonta jelentkező Rádiókabaré nyilvános felvételének helyszíne a Magyar Rádió Márványtereme (1088 Budapest, Pollack Mihály tér 8-10.)

A „stand up comedy” műfaját is magába foglaló szórakoztató műsorban a legkiválóbb humorista előadók mellett találkozhatsz mindazokkal, akik ma a kabaré műfajában a legjobbak közé tartoznak.
A felvétel ideje kb. 2 és fél óra 1 szünettel.Közreműködik:Aradi Tibor, Badár Sándor, Bodrogi Gyula, Fábry Sándor, Kaszás Gergő, Koltai Róbert, Nádas György, Vida Péter, Varga Ferenc József és sokan mások

Szólj hozzá

humorista humoristák Rádiókabaré stand up comedy fellépők humorista előadók Szanticskai Humorfesztivál