Sulyok Péter - a vak humorista
2015. szeptember 22. írta: humorista

Sulyok Péter - a vak humorista

vak-toltenyek-sulyok-peter.jpg

Sulyok Péter, vagy ahogyan sokan ismerik, a vak humorista a Showder Klubból, 1986-ban született egy Veszprém megyei kisvárosban, Ajkán.

A Stand Up Brigád humortársulat humoristája 17 éves korára teljesen megvakult. Sokféle szakmája van, programozóként gépeket tanít, masszőrként embereket gyógyít.

A humor véleménye szerint nem csak az üres nevetésről kell, hogy szóljon. Vaksága miatt nem szeretne csodabogárnak számítani. Először csak a kocsmaasztalnál volt jópofa gyerek, amikor elkezdte mesélni a történeteit, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve jelentkezett a Dumaszínház felhívására. A helyzetéből adódóan sokféle emberrel kerül kapcsolatba. Odajönnek, megszólítják, leszólítják, és időnként konfliktushelyzetek is kialakulnak. Ezeket a szituációkat dolgozza fel a műsoraiban.

Vak humorista

 

Vak-töltények

Láthatatlan comedy


A vak humorista a Stand Up Brigád támogatásával önálló estet mutat be a budapesti Bethlen Téri Színházban, 2015. szeptember 25-én, pénteken 19.30-kor.

Egy stand up comedy est egy vak humoristával, Sulyok Péterrel? A tabuk, a gátlások, társadalmi előítéletek megostromlására, a korlátok és akadályok tűz alá vételére, szigorúan "vak" töltényekkel.

"Botorkálni hívom a közönséget az utcák, aluljárók, sikátorok árnyékába. Ismerkedjünk meg az egészségügy árnyoldalaival, bolyongjunk együtt az információk és fél információk homályában! Pletykáljuk ki a minket kipletykálókat! Tekintsünk "fekete szemüveggel" a családra és barátainkra, és végül nyitott szemmel vizsgáljuk meg színes anyanyelvünket. Az est folyamán az életemről mesélek, mindazon nehézségekről, melyet mi emberek állítunk magunk elé. Nem kívánok missziót hirdetni, nem szeretnék szemléletet formálni. Nem állok magamon kívül más szolgálatában, nem "nemesebb" célok vezérelnek, egyszerűen csak szeretnék 50 vidám percet szerezni a közönségemnek. Ha igazán meg szeretnél ismerni, ne higgy a kósza híreknek, gyere el, hallgass a saját szemedre!”

Szülinapi zsúr fellépők

 

Humoristák, rendezvényre, céges rendezvényre fellépők, egyéb rendezvényre műsor, valamit Sulyok Péter műsorának megrendelése: Stand Up Comedy fellépők megrendelése

Gyerekműsor I A hallgatás ÁFA I Humoristák

 

Bővebb információért klikk a fenti linkekre! MOST!!!! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr97808140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása