Méd in Hungeráj - Hadházi László önálló estje
2016. január 01. írta: humorista

Méd in Hungeráj - Hadházi László önálló estje

hadhazi_laszlo_onallo_est_med_in_hungeraj_stand_up_comedy.jpg

Hadházi László stand up comedy humorista önálló estjével kapcsolatban van egy rossz hírünk a számodra!

Hadházi László önálló est online videó

 

A "közepesen ismert humorista" műsorában minden adott a szórakozáshoz: lelkes közönség, fény-, és hangtechnika, színpad, konyhai-, és söripari remekművek, gitár, vendégelőadók.

"Itthoni történeteket szedtem össze. Olyanokat, melyek igazán magyarok, a szó legjobb és legviccesebb értelmében. Sok dolog van a mentalitásunkban, amit egy külföldi akkor sem ért meg, ha évek óta itt él. Nekünk természetes, de végül mi magunk is nevetünk rajta. Erre utal a cím is: Méd in Hungeráj" - mondja a Showder Klub humorista fellépője, aki mindig elemében van.

Bemozogja a színpadot, kibeszéli a családot, kirándulni visz külföldre, belföldre, Debrecenbe, még a szájsebészet hangszigetelt ajtaja mögé is, énekelnek Brutival, miközben minden történet magyar. Nagyon magyar. Nagyon Hadházi!

VAN SAJNOS EGY ROSSZ HÍRÜNK A SZÁMODRA HADHÁZI LÁSZLÓ MÉD IN HUNGERÁJ C. MŰSORÁVAL KAPCSOLATBAN:

2016. 02.22-én a Dumaszínháztól telefonos megkeresés érkezett, hogy a műsor videóját vegyük le a Humorista.Blog.hu oldalról, mert mint kiderült, a műsor DVD-jét a Dumaszínház árulja a honlapján, így nem örülnek neki, hogy nálunk meg lehet nézni.

(Igen, megértjük, hogy anyáztok és természetesen azt is tudjuk, hogy a tv-ben is bemutatták párszor a Méd in Hungerájt, és az összes torrent oldalon, valamint videómegosztón fent van, de tiszteletben tartjuk a Dumaszínház kérését, és arra biztatunk benneteket, hogy vegyétek meg a DVD-t, ezzel is elősegítve/támogatva az új Hadházi László műsorok létrejöttét! Megértéseteket a Dumaszínház nevében is köszönjük!)

Ha Hadházi Lászlót akartok nézni, keressétek a Showder Klub adásokat a Humorista Blogon!

Klikk ide:

Showder Klub 17. évad online nézhető videók

 

Nézd meg a Showder Klub 16. évadának adásait ide klikkelve:

Showder Klub online nézhető videók 2015 ősz

 

Nézd meg a videókat, majd oszd meg barátaiddal is az oldalt, hogy minél többen tudjanak szórakozni a humoristák műsorain!

Showder Klub 15. évad

Stand Up Comedy fellépők megrendelése

 

Showder Klub fellépők, humorista előadók megrendelése - klikk a fenti linkre vagy a fotóra!

showder-klub-fellepok-rendezvenyre.jpg

Gyerekműsor

 

Gyerekműsorok, bűvészműsorok nemcsak gyerekeknek!

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr958220024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása