2017. feb 05.

Showder Klub 2017

írta: humorista
Showder Klub 2017

showder_klub_2017.jpg

Hamarosan elindulnak a Showder Klub 19. évadának felvételei!

A Showder Klub Magyarországon a legnépszerűbb stand up comedy műsor. (Mondjuk nincs is olyan sok stand up comedy műsor, de ebbe most ne menjünk bele... :-)

Showder Klub 19. évad

 

A Showder Klub 19. évadának felvételeit 2017 márciusában és áprilisában rögzítik, az adásokat pedig egy villámgyors vágás után már be is mutatják az RTL Klub televízióban.

A stand up comedy (vagy a magyar nyelvben meghonosodott elnevezése szerint dumaszínház) eredete az óceánon túlra nyúlik vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.


Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja maga Jay Leno, aki a Tonight Show házigazdájaként nap mit nap nézők millióit nevetteti. Hazánkban az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendett Esti Showder nevezhető a műfaj zászlóshajójának. Fábry Sándor ma már a közszolgálati csatornán nyomja a showdert, de monológban közéleti kérdésekkel is foglalkozik, saját élményeit is bemutatja, de a bulvár "sztárokat" sem kíméli, olykor-olykor egy-két csípősebb megjegyzés is belefér.

A Showder Klub eddigi szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort (aki sajnos már évek óta nem szerepel a Showder Klubban), az OTP-reklámokból ismert Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Szupkay Viktort, Benk Dénest, Trabarnát, Rekop Györgyöt és Csenki Attillát.

Showder Klub 2017 online nézhető adás

 

Hamarosan megnézheted a Showder Klub 19. évadának videóit a Humorista Blogon! 

 

Humoristák fellépési díja

 

Érdekel, mennyiért lépne fel céges vagy családi rendezvényeden egy humorista?

humorista_arak_1.jpg

Vagy klikkelj ide:

Humoristák megrendelése

Ajánlatot csak konkrét rendezvényre és dátumra tudunk csak adni!

 

Bűvészműsor rendelés

humorista_fellepok_stand_up_comedy_eloadok.jpg

Szólj hozzá

showder klub humorista humoristák showder klub online videók showder klub 2017 showder klub 19. évad showder klub 19. évad online nézhető adás