Falunapra fellépők
2018. május 16. írta: humorista

Falunapra fellépők

falunapra_fellepok.jpg

Falunapra fellépők

 

Elég sokan tudják, hogy a legnépszerűbb humoristák közül kevesen lépnek fel falunapi műsorban.

Ezzel kapcsolatban ahány stand up comedy humorista van, annyi indokot lehet felhozni: zavaró, hogy nem mindenki a műsorra figyel, idegesítő a háttérben hangosan dübörgő dodzsem/vidámpark stb. zenéje, túl nagy a hőség/esik az eső, korábbi fellépésén nem fizették ki stb.

Van azonban remény, mert azok a fellépők, akik vállalnak falunapra műsort, általában nagy örömmel mennek fellépni!

falunapra_musor.jpg

A falunapra a fellépők tiszteletdíja általában egy fix gázsi és az útiköltség (amit minden fellépő eltérően számol, lásd később), így azok a települések, amelyek a fővárostól távolabb helyezkednek el, sajnos gyakran többet kell, hogy fizessenek. (A legtöbb sztárfellépő innen számolja az útiköltséget, azon egyszerű oknál fogva, hogy Budapesten, vagy a közvetlen közelében él. Ennek egyszerűen olyan egyszerű oka van, hogy a legtöbb fellépés/tv-felvétel a fővárosban van és innen sugárirányban ágaznak szét az autópályák az ország többi része felé.)

 

Falunapra fellépő árak

 

A falunapra sztárvendégként érkezők tehát a tiszteletdíjuk mellé útiköltséget is kénytelenek felszámolni, ennek átlagos ára 80-100 Ft/km + Áfa.

A kilométerdíj a legtöbbször úgy számolandó, hogy Budapesttől a falunapi rendezvény helyszíne és vissza - ezeket az interneten található kalkulátorokkal számolják ki a humorista fellépők - vagy a rendezvényszervezők.

Vannak azonban olyan humoristák, akik fix tiszteletdíjjal dolgoznak, bárhol is lépjenek fel az országban - általában vidékről származó stand up comedy előadók, akik úgy gondolják, nem tesznek különbséget azok közt, akik a fővárosban vagy attól messzebb születtek.

Falunapra előadók rendelésénél már az előadók árképzésén is meg lehet azt figyelni, hogy egyesek a többi sztárvendéghez képest lényegesen alacsonyabb árakkal számolnak falunapi műsoruk esetén.

 

Fellépő rendelés

Ingyenes árajánlat közvetlenül a fellépőktől!

falunapra_musorok.jpg

 

Falunapra humoristák megrendelése, esetleg gyerekműsorok, bűvészműsorok, operett műsorok, mulatós műsorok és egyéb előadók műsorára villámgyors, ingyenes és naprakész ajánlatban: 

+36 20 20 99 7 99 (Szép Bence)

Falunapra előadók megrendelése esetén mindenképpen meg kell adni:

– a rendezvény időpontját, jellegét, helyszínét, színpadi körülményeit
– akár egy nagyságrendileg megadott összeget, amelyet a fellépőkre tud áldozni a rendezvény
– készpénzes/átutalásos lesz-e a fellépés (a fellépők legtöbbje nem vállal átutalásos műsort)

Bővebb információ ide klikkelve érhető el:

Falunapra fellépők

Naprakész, költségeket tartalmazó azonnali árajánlat - rejtett díjak, extra költségek és különleges kívánságok nélkül!

 

Gyerekműsor

 

Interaktív produkciók, bűvészműsorok, speciális falunapi műsorok, interaktív okostelefonos falunapi műsor!

Óvodásoknak műsor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr4413964204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása