A humorista diéta
2012. június 18. írta: humorista

A humorista diéta

humorista_dieta.jpgMaksa Zoltán és humorista barátai úgy döntöttek, formába hozzák magukat a falunapi szezonra. A rendszeres testmozgás mellett elkezdték a kertész diétát.

Se szeri, se száma a fogyókúrás módszereknek, ezért három humorista úgy döntött, saját maguk szabályai szerint dobnak le pár kilót. Tényi Anett, az első magyar női stand-up-humorista, Orosz György stand-up komikus (akivel hamarosan folytatjuk humorista-bemutató sorozatunkat) és Maksa Zoltán humorista a kertész diétát találták ki.

A módszer lényege: a humoristák csak azt eszik meg, amit saját maguk szüreteltek le. Az elmúlt hetekben tartottak már borsó, málna, eper napot, ma pedig meggy szerepelt az étlapon.

Ebben nagy segítséget jelentett a Maksa Zoli kertjében álló bio meggyfa. Az alapanyag szedése kiváló testmozgás, a meggy kalóriatartalma alacsony, kedvező élettani hatásairól nem is beszélve. Az egyik leghatékonyabb antioxidánsunk. Jótékonyan hat a vérre és ezzel több nagy szerv, így a máj és a vesék munkáját serkenti.

A B vitaminok minden fajtája megtalálható a meggyben, ez lehetővé teszi az emésztés munkájának kiegyensúlyozását, valamint az idegek működését is befolyásolja. A legátalkodottabb székrekedést is megszünteti, kiváló izomláz kezelésére, de közismert tény az is, hogy kitűnő vízhajtó. Mivel a humoristáknak nem sikerült ma az összes meggyet leszedni, diétás étrendjük jelentős részét holnap is a meggy adja.

Forrás: bulváros.hu

Humorista Blog linkajánló

Gyerekműsor falunapra

Gyerekműsor és Bűvészműsor Blog

Szép Bence humorista önéletrajza

Falunapra stand up humorista

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr214595974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása