Mégis kirúgta a BKV a humoros buszsofőrt
2012. június 22. írta: humorista

Mégis kirúgta a BKV a humoros buszsofőrt

facebook-dislike.png"Senki sem szerette amit csinált, és zavarta az utasokat" - erre való hivatkozással mégis kirúgta a BKV az ország legviccesebb buszsofőrjét, akiről a Humorista Blog áprilisban már cikkezett. A humoros buszsofőr, aki vicces beszólásokkal, bejátszásokkal szórakoztatta a 105-ös busz utasait, felháborította a BKV vezetőit, ezért kirúgták, aztán a nagy felháborodás miatt visszavettek a céghez. Most a BKV - miután kicsit már feledésbe is merült az ügy- újra kirúgta a humoros buszsofőrt.

A BKV közleménye szerint a humoros buszsofőr, Bócsa Viktor szerződését "sorozatos szabálysértések miatt" nem hosszabbították meg. A közleményben Bócsát maguk is "vicces buszvezető"-nek hívják.

A BKV ízt írta, Bócsa határozott idejű munkaszerződéssel dolgozott náluk, amit nem hosszabbítottak meg. Szerintük ugyanis Bócsa "visszaélt a közvélemény szimpátiájából eredő kivételes helyzetével". Április 21-én például "munkája közben rendszeresen az egyik kereskedelmi rádiónak adott interjúkat", ezért műszaki hibára hivatkozva kiállt, "járatkimaradást okozva ezzel a 105-ös vonalon".

Ekkor figyelmeztették, de "néhány napra rá ismét súlyos szabálysértés történt". Bócsa elkésett. És kétszer gyorshajtott is, ami önmagában elég lenne a kirúgáshoz, írták.

Humorista Blog cikkajánló:

Esküvőre meglepetés: humorista

Születésnapra ajándékozz humoristát az ősöknek

Gyerekműsorok közül mit érdemes választani

Humoros bűvészműsor

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr224603947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása