Aradi humorista Aradon
2012. október 05. írta: humorista

Aradi humorista Aradon

A népszerű humorista, Aradi Tibor az Aradi Kamaraszínház premierjén vasárnap mutatja be a VodkaPolkát.

humorista_aradi.jpg

Aradi Tibor humorista pályáját 1992-ben kezdte, 1994-től a Szeszélyes Évszakok – Maksa híradóban szerepelt. 1995-ben a Humorista kerestetik verseny második díját nyerte holtversenyben. 1998–2000 között a My Cream popparódia zenekar tagja volt, ahol 2 lemeze jelent meg, melyből az egyik aranylemez. A humorista 2002-ben lett a Mikroszkóp Színpad tagja.

A humorista színészként bizonyít

Az Aradi Kamaraszínház október hetedikén, vasárnap 19 órától mutatja be a VodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát című keserédes zenés játékot. A VodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát című darabot Jevgenyij Griskovec, a kalinyingrádi születésű kortárs orosz színész-drámaíró személyes élményei alapján írta: a csendes-óceáni orosz flottánál töltött három évét dolgozta fel benne – megrázóan, mégis szórakoztatóan. 

Ezért a drámájáért Griskovec 1999-ben Három nővér-díjat kapott. A történet gyermekien egyszerű: egy ember, az Elbeszélő arról mesél, miként szolgált le három évet a csendes-óceáni flottánál. Az előadás ezeket az emlékeket, élményeket emeli a valóság fölé, keserédes humorral, zenével, énekkel mutat be egy emberi sorsot.

Aradi Tibornak és a tangóharmónikán kísérő Borsos Pálnak, valamint a rendező Tapasztó Ernőnek köszönhetően az előadásban keverednek az alkotók személyes élményei az eredeti szöveggel, ismert dalok és dallamok paródiái hangzanak el, igazi színházi csemegét ígérve a nézőknek

A különös és különleges hangulatú előadásban a humorista színészi eszköztárának számos elemét és színét felvonultatja, Borsos Pál tangóharmónika-játéka pedig felejthetetlen élményt ígér. 

Az előadást hétfőn, október 8-án és kedden, október 9-én is láthatják a nézők.

Humorista Blog linkajánló

Stand Up Fellépők I  Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor videó I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Stand Up humorista rendezvényre I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvő Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista

Stand Up Fellépők megrendelés ingyen

Humorista Blog Hirdetés

Fakereskedés Egerben I Fenyő faanyag Egerben I Fabrikett I OSB lap I Hajópadló I Brikett I Brikett Eger I Hajópadló Egerben I Lambéria I Lambéria Egerben I Fakereskedés I Asztalos faáru I Zsindely I Tetőzsindely I Zsindely Eger I Tetőzsindely Eger I Fazsindely Eger I Faáru I Faáru Egerben I Tetőfólia I Tetőfóliák I Tetőfólia Eger I Tetőfólia I Hajópadló Heves I Hajópadló vásárlás I Fakereskedés Heves I Tűzifa Eger I Deszka I Deszka Eger I Tetőfólia olcsón I Fabrikett olcsón I Fapadló olcsón I Faanyag házhozszállítás I Faanyag házhozszállítás Eger

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr834821385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.