Árulják már a jegyet a Showder Klub nagy szezonnyitójára
2013. január 29. írta: humorista

Árulják már a jegyet a Showder Klub nagy szezonnyitójára

Két fellépő humorista neve már ismert!

showder_klub_1.jpgA jegy.hu oldalon január 29-én a "Top 10 lista' rovatban az első kilenc helyen a Nemzeti Színház egy-egy előadása szerepel - a miértekről itt ír az Origó. De azt is fel lehet fedezni, hogy a Showder Klub tavaszi szezonnyitójára már kaphatóak a jegyek!

A humoristák közül eddig Csenki Attila és Lorán Barnabás (Trabarna) van nevesítve.
A helyszín a szokásos: Symbol Budapest (III. Bécsi út 56.)

Felvétel időpontja: 2013.márc.25
Érkezési idő: 17.15

Humoristák ajánlásával: Humorista Blog linkajánló

StandUp fellépők I Fellépők I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Humorista rendezvényre I Stand Up előadók I Gyerekműsor ajánlatkérés StandUp I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvő Humorista árak I Humoristák I Bűvész show I Műsorvezető I Humorista videók I Stand up humorista I Humorista előadók megrendelés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr335050349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása