Humorista fellépők megrendelése
2013. április 04. írta: humorista

Humorista fellépők megrendelése

humorista_rokker_zsolti.jpgHumoristák megrendelése falunapra, étterembe?

Rendelje meg a népszerű humorista, Erdei Sándor, alias Rokker Zsoltti műsorát - akár saját szervezésű humorestre!

Rokker Zsolti-ként ismerte meg az ország - humorista show-jával szinte minden nagyobb településen fellépett már Magyarországon.

Erdei Sándor, alias Rokker Zsoltti

rokker_zsoltti_humorista_megrendelese.jpg

Erdei Sándor,ali(j)as Rokker Zsoltti,a Borsodi extravagány 1996 óta szórakoztatja a közönséget, először az HBO: Mennyi?30!c. stand up comedy műsorában, aztán az MTV1: ”Szeszélyes Évszakok”, az RTL Klub ”Emberek a holdon”, majd a TV2 ”Mi kérünk elnézést” c.kabaréjában szerepelt.

Edelényi születésű, tősgyökeres B.A.Z.megyei lakos, kedvenc faluja az abaúji Szanticska, ahol hárman élnek és a galyasági Tornakápolna ahol öten. Jelenleg Miskolcot boldogítja, történeteiben rendre visszaköszönnek szűkebb pátriájának eseményei.
A humorista szerepet kapott a Mikroszkóp Színpad stand up comedy előadásában, 2000-től a Sláger Rádió,2010-től a Neo FM Bumerán című műsorában Rokker Zsoltti és a nagymutter megszemélyesítője.


Egyéb infók a www.rokkerzsoltti.hu oldalon találhatóak róla, videói a Youtube-on a „Rokker Zsoltti” kereső alatt! Több mint kétezer fellépése volt tizenhat év alatt, és a Mikroszkóp színpad portásnénije egyszer azt mondta neki: „Magát már akkor hallgattam a rádióban..amikor maga még nem is élt!”
Jelenleg a Stand Up Brigád humortársulat tagja, és a Nóta Tv ”Gegmenők”című kabaréjának műsorvezető-humoristája! 2013 márciusától a miskolci Crazy Fm rádió reggeli műsorvezetője.

stand up fellépő megrendelése ingyen árajánlattal ide klikkelve: Stand Up Comedy előadók megrendelése, vagy a www.rokkerzsoltti.hu oldalon.

Humorista Blog linkajánló

Humoristák megrendelése I Humorista előadók Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Stand up comedy humorista I Humorista fellépők Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Bűvészshow I Ajándék házassági évfordulóra I Humoristák I Gyerekműsor rendezvényre Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék I Ajándék barátoktól lakodalomra  I Lakodalomra ajándékötlet I Esküvőre különleges meglepetés Rádiókabaré 2013 I Humoristák megrendelése I Humorista rendezvényre I Szép Bence dumaszínház I Stand Up Comedy fellépők I Bethlen Téri Kabaré I Stand Up Comedy előadók I Gegmenők videó I Humoristák a Nóta Tv-n I Bethlen Téri Kabaré I Szép Bence I

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr585194622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása