Badár Sándor 50
2014. február 08. írta: humorista

Badár Sándor 50

badar_sandor_humorista.jpg

A kiváló humorista, Badár Sándor ma ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A Jászberényben született, Karinthy-gyűrűs humorista-színész a legendás Horváth Mihály Gimnázium (Szentes) drámai tagozatára járt, Hevesi Tamás, Ternyák Zoltán, Jantyik Csaba osztálytársa volt. Az iskola után 12 évig a vasútnál dolgozott, először bakterként, majd forgalomirányítóként. Horányban él, gyereklovagoltatással foglalkozik.

Sajátos humora, rögtönzései és nem utolsó sorban jellegzetes figurája miatt számos filmben játszott. Szőke András jó barátja és alkotásainak állandó szereplője. Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. Stand-up comedy műsorával 2003 óta fellép a Dumaszínházban is, és alkalmanként Fábry-nál. Nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon. Szőke Andrással telefonos reklámfilmekben is szerepelt. Tamás fia kiváló bűvész.

Badár Sándor elérhetősége ügyében a stand up comedy fellépők megrendelése linkre kell kattintani!

Egyéb humoristák megrendelése, gyerekműsorok rendezvényekre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr345805498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása