Bödőcs Londonban - Cefre Palota
2016. szeptember 24. írta: humorista

Bödőcs Londonban - Cefre Palota

bodocs_londonban_online_nezheto_video.jpg

Bödőcs Tibor Magyarország legnépszerűbb és legjobb humoristája, a stand up comedy állócsillaga. Cefre Palota című önálló estjét Londonban rögzítették.

Bödőcs Londonban

Bödőcs szerint a (Bödőcs Londonban) "leánykori neve Cefre palota volt, a tévében viszont Bödőcs Londonban címmel fog menni, hogy ki lehessen szúrni a rengeteg estem közül. 2015 februárjában rajtolt egyébként, mostanra elérte a vágási súlyát, fel kellett venni."

A HVG-nek ezt nyilatkozta a műsorról:
"A stand up piacot csak jó poénokkal tudom befolyásolni. Persze van egy csatorna, ami agyba-főbe ismétli a régebbi fellépéseimet, ami nem tesz jót, koptatja az anyagot, de többek között ezért sem vagyok már ott. Meg azért is, mert sokkal nagyobb a függetlenségem a Comedy Centralnál, ők például eddig még sosem vágtak ki semmit a műsoraimból. Most először fordult elő, hogy egyetlen mondatot kivágtak: ebben azt ecseteltem – nevek nélkül –, hogy van egy ország, ahol a miniszterelnök lánya Svájcban tanul korrupciószakon, Mugabe lányával vannak egy kollégiumi szobában, mely Mugabe egyébként egy kedves, demokratikus vezető, csak néha megnyeri a lottóhúzást saját hazájában. Azt mondták, ezt nem vállalják, mert a lány nem közszereplő. Ennyi kompromisszumot kötöttem most, de mondtam, hogy ezt minden interjúban el fogom mesélni, és akkor úgyis eljut ugyanannyi emberhez."

Búcsúszentlászló oroszlánja témaválasztásaiban a közélet, a kultúra, a 'szenlászlói kocsmai életképek is terítékre kerülnek.
Bödőcs Tibor a Showder Klubot és a Rádiókabarét sajnos már nem ajándékozza meg műsoraival, de önálló estjeivel járja hazánkat és Európa magyarok lakta területeit. Kétszer nyerte el a Bon-bon-díjat és megkapta a Karinthy-gyűrűt is.

Sajnos a videót a Comedy Central kérésére egy nap után le kellett venni az oldalról, mert üzenetük szerint még meg szeretnék ismételni a csatornán, és szeretnék, ha minél többen ott néznétek meg...

Úgyhogy nézzétek a Comedy Centralt!!!

Showder Klub 2016 videók itt!!

 

Rendelj stand up comedy humorista fellépőt rendezvényedre!

humoristak-megrendelese.jpg

Klikkelj erre a linkre a humoristák legolcsóbb ajánlatáért:

Stand Up Comedy fellépők

 

Céges rendezvényre vállalati stand up comedy műsor:

Céges rendezvényre műsor

 

Bűvészek, gyerekműsor fellépők, a Világ Legügyetlenebb Bűvésze:

Gyerekműsorok

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr8411739175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása