Showder Klub 10. évad
2012. október 01. írta: humorista

Showder Klub 10. évad

showder_klub.jpgA Showder Klub 10. évadának előkészületei már javában zajlanak, mint ahogy a találgatások is hogy kik azok a humoristák, akik fel fognak lépni ebben az évadban. A korábbi  Showder Klub adások alapján nem nehéz megjósolni, hogy a "nagyágyúk" mindenképpen ott lesznek a képernyőn. De kik a lehetséges Showder Klub újoncok? 

A Showder Klub 10. évad fellépő humoristái

A korább évadok Showder Klubjaninak szerkesztője ("hivatalosan": humorkoordinátora), Kovács András Péter mellett biztosra vehető Hadházi László, Kőhalmi Zoltán, Dombóvári IstvánAranyosi Péter és Kiss Ádám is.  

Ezt nem nehéz kikövetkeztetni akkor, ha megnézzük, hogy a Showder Klub humoristái közül ki hányszor szerepelt már a műsorban. A toplista:

Kovács András Péter 24 Showder Klubos fellépés

Hadházi László 24 Showder Klubos fellépés

Kiss Ádám 22 Showder Klubos fellépés

Aranyosi Péter 22 Showder Klubos fellépés

Dombóvári István 20 Showder Klubos fellépés

Kőhalmi Zoltán 18 Showder Klubos fellépés

Humorista körökben biztosra veszik, hogy a Dumaszínházhoz kapcsolódó két fiatal humorista, Szobácsi Gergő és Gajdos Zoltán lesz az a két szerencsés, akik a Showder Klub 10. évadában lehetőséget kapnak a bemutatkozásra. Ők nyerték ugyanis a Dumaszínházban rendezett Showder Klub válogatót. 

A Showder Klub új arcai

 

gajdos_zoltan_showder.jpgAz újszászi Gajdos Zoltán (aki civilben vezető jegyvizsgáló) olyan, mintha titkos ügynök lenne és titkolná humorista-munkásságát: a Facebook-on kívül alig lelhető fel róla anyag - használható stand up videót például nem találtam róla. (Ha Te igen, kérlek, küldd el! és feteszem). 

Szobácsi Gergőről már több információt össze lehet szedni. A humorista többször is sikerrel szerepelt például a Félőrültek Fesztiválján (a Dumaszínház tehetségkutatóján), fellépett a Rádiókabaréban és a Comedy Centralon is. 

Videóiból két anyagot választottam, remélem, tetszik majd! 

Szobácsi Gergő

Humorista Blog linkajánló

Stand Up Fellépők I  Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor videó I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Stand Up humorista rendezvényre I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvő Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista

Stand Up Fellépők megrendelés ingyen

Humorista Blog Hirdetés

Fakereskedés Egerben I Fenyő faanyag Egerben I Fabrikett I OSB lap I Hajópadló I Brikett I Brikett Eger I Hajópadló Egerben I Lambéria I Lambéria Egerben I Fakereskedés I Asztalos faáru I Zsindely I Tetőzsindely I Zsindely Eger I Tetőzsindely Eger I Fazsindely Eger I Faáru I Faáru Egerben I Tetőfólia I Tetőfóliák I Tetőfólia Eger I Tetőfólia I Hajópadló Heves I Hajópadló vásárlás I Fakereskedés Heves I Tűzifa Eger I Deszka I Deszka Eger I Tetőfólia olcsón I Fabrikett olcsón I Fapadló olcsón I Faanyag házhozszállítás I Faanyag házhozszállítás Eger

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr334813670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása