Folytatódnak a humorestek az RS9 Színházban: Gegmenők
2013. január 12. írta: humorista

Folytatódnak a humorestek az RS9 Színházban: Gegmenők

A Stand Up Brigádos humoristák 2013-ban is folytatják a "GEGmenők" című stand up comedy estjeiket a budapesti RS9 Színházban. 

stand_up_budapest_rs9.jpg

A műfaj szerelmesei 2013-ban is kéthetente csütörtökönként továbbra is finom borok mellett élvezhetik a stand up comedy ismert arcainak, és feltörekvő humortitánjainak legjobb poénjait a Rumbach Sebestyén utca 9. sz. alatt. 

2013. januári-februári műsor

január 17., csütörtök: Somogyi András, Szikra László és Polgár Péter. 
január 31., csütörtök: Erdei Sándor, Orosz György és Szép Bence. 
február 14., csütörtök: Beleznay Endre, Varga Ferenc József, Tényi Anett. 
február 28., csütörtök: Gulyás Zoltán, Ürmös Zsolt, Rostás Tibor. 

A humorestek házigazdája: Bagi Iván

Műsorkezdés: 20.30

Jegyek vásárolhatók a 06 (1) 952 0442-es telefonszámon keresztül, továbbá az Interticket országos hálózatában, a www.jegy.hu weboldalon.

Humorista Blog linkajánló

Humoristák, fellépők I Fellépők I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Humorista rendezvényre I Fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés StandUp I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvő Humorista árak I Humoristák I Bűvész show I Stand up humorista I Humorista előadók megrendelés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr465014022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása