King's Stand Up
2013. február 04. írta: humorista

King's Stand Up

A Stand Up Brigádos humoristák új helyszínen, Budapest szívében szórakoztatják a műfajt kedvelő nézőket a február 8-án, 20.00-kor induló King's stand up comedy-sorozattal.
humoristak_budapesten.jpg
A kéthetente jelentkező humoresteken elsőként fellép a háromszoros Bon-bon-díjas humorista a Comedy Centrál-ról és a Rádiókabaréból; a 2012-es Karinthy-gyűrűs Varga Ferenc József.

Varga Ferenc József humorista a Rádiókabaréból

Február 22-én, 20.00-kor a színpadon Fábry Sándor és a Bagi-Nacsa páros egyik szövegírója, a 2006-os Humorfesztivál nyertese, Ürmös Zsolt. 
Jegyek: elővételében 500 Ft-ért, a rendezvény napján 1000 Ft-ért kaphatóak. 
Add meg az e-mail címed és a belépőjegy árából 500 Ft-ot lefogyaszthatsz!
King’s 3D Sport Pub 2
Cím: 1074 Budapest, Dob u. 5.
Fellépők lesznek még:
a Humorfesztivál-nyertes Kövesdi Miklós Gábor, Somogyi András, a Showder Klub parodistája, Polgár Peti a Class FM zenés humoristája, Orosz György a Frizbi Humorbajnokság nyertese és a Rádiókabaré fellépői: Szente-Veres Adrienn, Tényi Anett, Szikra László, Szép Bence... és még sokan mások!

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr845062662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása