Humoristák távoznak a Dumaszínházból
2013. július 18. írta: humorista

Humoristák távoznak a Dumaszínházból

Rekop György és Lorán Barnabás "Trabarna" elhagyja a Dumaszínházat. A két humorista távozásával kapcsolatban sok hülyeség jelent meg a hírekben, tegyünk rendet!

rekop_trabarna_dumaszinhaz.jpg

A humoristák a Dumaszínházból távoztak, nem a Showder Klubból, ahogy az pár helyen megjelent.

Az a humorista, aki elköszönt a Showder-től, de a Dumaszínházban továbbra is fellép: Bödőcs Tibor.

A sajtó arról írt, hogy Trabarna és Rekop valószínűleg összerúgta a port a Dumaszínház társulatvezetőjével, Litkai Gergellyel. (Litkai és nem Litkay, ahogy azt sok jól értesült írta! - a szerk.) A Dumaszínházból távozó humoristák elmondása szerint kizárólag Litkai Gergely dönti el, hogy ki szerepel a Dumaszínház fellépésein. (A Showder Klubot nem Litkai szerkeszti - ahogy azt több helyen is helytelenül leírták - a szerk.)

A Blikk információ szerint egyre nagyobb a feszültség a Dumaszínház tagjai között, hiszen akik nem állandó szereplők, és csak havi egy-két fellépésük van, azok nem tudnak megélni.

litkai_gergely_humorista_dumaszinhaz.jpgA humoristák távozásával kapcsolatban Litkai Gergely rövid nyilatkozatot adott a Blikknek, amelyben arra a kérdésre, hogy mi volt a két humorista távozásának oka, azt válaszolta: 

"Egy társulat életét nem szokták kiteregetni, nem túl ízléses. Mi mindig valaminek a létrehozásán fáradoztunk, inkább ebben vagyunk erősek.

Az elválás annyit jelent, hogy egy fellépőhely maradunk számukra, és nem egy társulat tagjai lesznek. Ezen előadóknak a Dumaszínháznál piaci elvek mentén van helye, a két távozó fellépő előadását is nálunk mutatták be „Van kettő agy nélkül" címmel.

Célunk egy szűkebb társulat kialakítása, és ezzel párhuzamosan együttműködések létrehozása".

Amikor Bödőcs Tibor arra panaszkodott, hogy a Showder Klubban túl sokszor kellett stand up-olnia és el kellett vállalnia olyan műsorokat is, amelyeket nem is akart, és ami szerinte a minőség rovására ment, addig a Dumaszínházból most távozó humoristáknak az a szívfájdalma, hogy nem jutottak elég szerepléshez a Dumaszínházban.

Rekop és Trabarna tehát (valószínűleg) fel fog még lépni a Showder Klubban.

A humoristák távozása kapcsán élénk adok-kapok alakult ki a Comment:com fórumán néhány humorista (Bruti, Dombóvári, Litkai), agyatlan trollok és pár értelmes hozzászóló közreműködésével. 

Humorista Blog linkajánló - klikkelsz és örülsz!

Stand Up FellépőkHumorista rendezvényre I Bűvészműsorok I Esküvőre ajándék I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék I Születésnapra különleges ajándék I Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Humoristák rendezvényre I Rendezvényre humoristák I Esküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó I Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába I Gyerekműsorok I Stand Up fellépők I Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Stand Up fellépő I Bűvészshow I Gyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre I Humorista megrendelése saját szervezésű rendezvényreHumoristák megrendelése előtt - tippek I Humoristák kabaréja I Gegmenők I Humorista előadók I Újabb Gegmenők videók - 4 I Humoristák a Művészetek Völgye 2013 programjában

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr535413106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása