Humoristák a Művészetek Völgyében - II. Humor a Völgyben
2013. július 22. írta: humorista

Humoristák a Művészetek Völgyében - II. Humor a Völgyben

humoristak_muveszetek_volgye.jpg

A Stand Up Brigád 2013-ban is gondoskodik róla, hogy ne hiányozzon a humor a XXIII. Művészetek Völgye fesztiválról! A humoristák idén is Taliándörögdön lépnek fel a Kocsor-ház udvarán - a Tudatosság Völgye rendezvénysorozat keretében.

Ismert humorista és feltörekvő humortitán is megtalálható a fellépők közt.

Humoristák a Művészetek Völgyében

A Stand Up Brigád humorista-istállója  közül olyan közkedvelt arcok lépnek fel Taliándörögdön, mint a színész-humorista Beleznay Endre, az egykoron legnépszerűbb rádiós reggeli műsor, a Bumeráng Rokker Zsoltti-ja, Erdei Sándor, a Class FM zenés humoristája Polgár Peti, vagy a Fábry show írói, Ürmös Zsolt és Kövesdi Miklós Gábor, a tv2 Frizbijéből Szép Bence, és a Fábry-show-ban fellépő Fülöp Viktor és Markó Dániel a Rádiókabaréból.

A Stand Up Brigád fellépéseiről Művészetek Völgye alatt folyamatosan tudósít a Humorista Blog és a Stand Up Brigád honlapja.

A 2013-as Művészetek Völgyének stand up comedy programja:

(A fellépések minden nap 19.00-kor kezdődnek a taliándörögdi Kocsor Ház udvarán)

Július 31., szerda
Polgár Peti és Szép Bence

Augusztus 1., csütörtök
Erdei Sándor (Rokker Zsolti) és Ürmös Zsolt.

Augusztus 2., péntek
Kövesdi Miklós Gábor és Markó Dániel

Augusztus 3., szombat
Beleznay Endre és Fülöp Viktor

Humorista Blog linkajánló - klikkelsz és örülsz!

Stand Up Fellépők I  Humorista rendezvényre I Bűvészműsorok Esküvőre ajándék I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék Születésnapra különleges ajándék Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Humoristák rendezvényre I Rendezvényre humoristák Esküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába I Gyerekműsorok I Stand Up fellépők I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Stand Up fellépő I Bűvészshow I Gyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre I Humorista megrendelése saját szervezésű rendezvényre I Humoristák megrendelése előtt - tippek I Humoristák kabaréja I Gegmenők I Humorista előadók I Újabb Gegmenők videók - 4 I Humoristák a Művészetek Völgye 2013 programjában 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr265419144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása