II. Humor a Völgyben - a Magyar Televízió beszámolója
2013. szeptember 03. írta: humorista

II. Humor a Völgyben - a Magyar Televízió beszámolója

Megkésve bár, de törve nem: íme a Művészetek Völgyében fellépő Stand Up Brigádos humoristák tevékenységéről készült MTV-s kisfilm. A filmben a következő humoristákat lehet látni: Ürmös Zsolt, a Brigád vezetője, Erdei Sándor (Rokker Zsoltti), Polgár Peti és Szép Bence.

A Magyar Televízió stábja a II. Humor a Völgyben rendezvénysorozat első napján forgatott Taliándörögdön. Az esti show-k fellépői a következő humoristák voltak: a (néhai) Bumerángból ismert Rokker Zsoltti, a Class FM zenés humoristája Polgár Peti, a színész-humorista Beleznay Endre,  a Fábry show írói, Ürmös Zsolt és Kövesdi Miklós Gábor, a tv2 Frizbijéből Szép Bence, és a Rádiókabaréból ismert Fülöp Viktor és Markó Dániel.

Ha nagyon ráérsz, olvass:

Gyerekműsor I Pálinkakészítés I  Gyerekműsor óvodába I 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr535493349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása