Birkás Pálinkafesztivál 2014
2014. július 04. írta: humorista

Birkás Pálinkafesztivál 2014

A Humorista Blog ajánlásával: Birkás Pálinkafesztivál 2014-ben is!

birkas_palinkafesztival_2014.jpg

Birkás Pálinkafesztivál Győrvár

 


Negyedik alkalommal rendezik meg a Birkás Pálinkafesztivált Győrváron 2014 július 4-én pénteken és 5-én, szombaton. A Birkás Pálinkafesztivál korábban csak egy napos volt, de 2014-ben örömteli újdonság, hogy a program már pénteken elkezdődik egy hatalmas bulival.

Birkás pálinkafesztivál 2014 program


 
A Birkás Pálinkafesztivál program-kavalkádja idén is több ezer látogatót vár Győrvárra. A fesztivál látogatói megismerkedhetnek a Birkás pálinkákkal, a Vasi Hegyhát és a Göcsej ízeivel, termékeivel. Az egész napos vásári forgatag, gyermek játszóház, színpadi produkciók, koncertek, valamint hajnalig tartó bál várja az érdeklődőket. A programot a Pálinka Lovagrend felvonulása színesíti.

Stand Up I Stand Up Comedy előadók I Gyerekműsor fellépők I Bűvészműsor I Műsorvezető céges rendezvényre I Humoristák falunapra

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr86472345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása