Rádiókabaré felvétel 2014 szeptember
2014. augusztus 31. írta: humorista

Rádiókabaré felvétel 2014 szeptember

szomszedneni_produkcios.jpg

Kabaréjelenetek, stand up comedy kiváló humoristák előadásában a nyár legviccesebb pillanatairól a Rádiókabaré szeptemberi adásának felvételén - a műsorvezető a Szomszédnéni!

A Kossuth Rádió Rádiókabaré című adásainak nyilvános felvétele 2014. szeptember 2-án, kedden 19.00-kor lesz a Honvéd Kulturális Központban (1143 Budapest, Stefánia út 34-36.).


A „stand-up comedy” műfajának is otthont adó szórakoztató műsorban neves humoristák mellett fiatal, feltörekvő humortitánok is mikrofon elé lépnek.

A közönség nem csupán az adásban hallható jeleneteket, konferanszokat nevetheti végig, hiszen a felvétel ideje jóval hosszabb, mint a rádióadásé, hanem tapsával és tetszésnyilvánításával hozzájárulhat a rádióban elhangzó műsor összeállításához.


Az előadás stand up produkciókból, kabaré jelenetekből és zenéből áll össze.

A felvétel ideje kb. 2 és fél óra 1 szünettel.

Műsorvezető: az idén Karinthy gyűrűvel jutalmazott Szomszédnéni Produkciós Iroda (Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs)

További információ: www.kossuthradio.hu

www.facebook.com/rádiokabaré

Jegyár: 2000.- forint

Gyerekműsor rendelés I Humorista I Gyerekműsor

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr676498767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása