Showder Klub S14E03
2014. december 06. írta: humorista

Showder Klub S14E03

Szobácsi Gergő volt a műsorvezetője a Showder Klub 14. évadának 3. adásának, a dzsungel királynője, Molnár Andi pedig elárulta, milyen közel kerül Bárdos Andráshoz a dzsungelben...

Nézd meg a Showder Klub 14. évadának 3. adását!


Watch Showder Klub 2014-12-01 in Stand Up Comedy fellépők  |  View More Bűvészműsor gyerekeknek

 

A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb humorista fellépőivel.

showder_klub.jpgAz amerikai standup egyik legnagyobb karriert befutott alakja maga Jay Leno, aki a Tonight Show házigazdájaként nap mit nap nézők millióit nevetteti. Hazánkban az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő Esti Showder nevezhető a műfaj zászlóshajójának. A Fábry Sándor által immár 10 éve töretlen sikerrel vezetett showműsor első fél órája hajaz a legjobban a klasszikus standup műfajra. A monológban közéleti kérdésekkel, saját élményagből merít a showman, de a bulvár sztárokat sem kíméli, olykor-olykor egy-két csípősebb megjegyzés is belefér.

A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai humoristák legnagyobbjait: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Trabarnát, Rekop Györgyöt és Csenki Attilát.

(Showder Klub 2014 - őszi-téli évad)

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr406962495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása