Stand Up Comedy tehetségkutató rendezvények 2015-ben is
2015. január 05. írta: humorista

Stand Up Comedy tehetségkutató rendezvények 2015-ben is

humorista_tehetsegkutato_2015.jpg

A Stand Up Comedy humorista tehetségkutató rendezvények 2015-ben is folytatódnak Budapesten! A StandUp Brigád első humorista tehetségkutató rendezvénye 2015 január 6-án, kedden lesz a VII. kerületi Bethlen Téri Színházban 19.00-tól, ahol az eddigi legjobb amatőr humorista fellépők lépnek mikrofon elé.

 

Humorista tehetségkutató 2015
 


Január 6: BEST OF OPEN MIC

A színpadon a humorista tehetségkutatók legjobb fellépői: Zabolai Margó, Prikryl Renátó, Hajdú Geri, Varga Tibi, Putz Attila, Zsombori Pál, Sulyok Peti, Szép Szabolcs, Szabó Balázs, Kuli Bálint

Műsorvezető: Szép Bence

Január 20: Open mic – humorista tehetségkutató est

Fellépők a humorista tehetségkutató után: Orbán Sándor és Wéber Tamás

Műsorvezető: Szente Veres Adrienn

Február 10: Open mic - humorista tehetségkutató est

Fellépő a humorista tehetségkutató után: Gulyás Zoltán

Műsorvezető: Szép Bence

Február 24: Open mic - humorista tehetségkutató est

Fellépő a humorista tehetségkutató után: Éles István

Műsorvezető: Szép Bence
 

Stand Up Comedy tehetségkutató 2015-ben

– légy te is humorista!



Humorista tehetségkutató rendezvényként is funkcionálnak a felújított Filléres kabaré estek: nemcsak a sztendáp műfaját kipróbálóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak, egyéb (zenés) humoristák számára is. A Klub-estek tehát egyben humorista tehetségkutató rendezvények is.

A humorista tehetségkutató kettős céllal került be a Filléres kabaréba: szórakozási és szórakoztatási lehetőség biztosítása mindenkinek – miközben a nézőknek a több órás humorista-show megtekintéséért csak jelképes belépőjegyet kell fizetniük. (A humorista tehetségkutató szekcióban fellépő humoristák mentesülnek a belépő megfizetése alól.)

Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, Te is kipróbálhatod magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában, a humorista tehetségkutató 2015. évi rendezvényein.

A humorista tehetségkutató mindenki számára nyitott, de a nagy érdeklődés miatt előzetes jelentkezéshez kötött!

Az amatőr humoristák mielőbb keressék fel a Stand Up Brigád Facebook-oldalát, vagy írjanak e-mailt a bence.szep(kukac)gmail.com címre.

Bűvészműsor megrendelés I Bűvészműsor árak

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr527043837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása