Dokumentumfilm a Dumaszínházról
2015. január 07. írta: humorista

Dokumentumfilm a Dumaszínházról

dumaszinhaz_dokumentum_film.jpg

A Dumaszínház és a stand up comedy rajongóinak az alábbi dokumentumfilm megtekintése kötelező: Duma Dokumentum Film.

A Dumaszínház 2013-ban ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját, ennek tiszteletére készült egy dokumentumfilm, amely már megtekinthető a Humorista Blogon is!

 

Dumaszínház dokumentum film

 

A Dumaszínház 2003-ban alakult, a megalakulás körülményeiről készült ez a dokumentumfilm, amelyben megszólalnak mindazok a humoristák és segítők, akik az indulásnál vagy kicsit későbbtől jelen voltak, és hozzájárultak a sikerhez.

Közreműködnek:
Aranyosi Péter, Aranyos Marica, Ardai Tamás, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Bödőcs Tibor, Fábry Sándor, Hadházi László, Hajós András, Huszics Kata "Gomba", Kiss Ádám, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Litkai Gergely, Marczingós László, Plajer Tibor, Sáfár Zoltán, Szalai Anita, Szilák Krisztián

Készítették:
Balázs István Balázs, Balogh Ádám, Belágyi Tamás, Böszörményi Péter, Jack János, Kovács Adrián, Lovász László, Márton Balázs, Mihalik László, Mórocz Péter, Nagy Attila, Schwindl Endre, Sevella András, Sitkei Szabolcs, Szántó Tamás, Tóth Attila, Vörös Tamás

 

Stand Up Comedy fellépők megrendelése I Rendezvényre fellépők

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr267043879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása