Dumafüred 2015
2015. július 15. írta: humorista

Dumafüred 2015

dumafured-2015.jpg

A Dumaszínház idén is megrendezi a "Dumafüred" fesztivált, ahol

Showder Klub humoristák

is színpadra lépnek!

Vicces videó és ajánló megnézésre, olvasásra ajánlva!

 

Dumaszínházi humoristák

a Dumafüreden

 

A Showder klubból és a Comedy Centrálról már jól ismert humorista fellépők, vagyis a Dumaszínház sztárjai lépnek fel a Dumafüreden.

A humorfesztivál tíz napja alatt, ismét a stand-up műfaj legnagyobbjaival találkozhat a közönség a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ színpadán.

Többek között színpadra lép Aranyosi Péter, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Hajdú Balázs, Pataki Balázs, Tóth Edu, Zsók Levente, Litkai Gergely, Beliczai Balázs, Lovász László, Wahorn András, Rekop György, Bruti, Mogács Dániel, Szupkay Viktor.

A Világ Legügyetlenebb Bűvésze


Idén sem maradnak el a nagy közönség-kedvencek, lesz Duma Jam, All Stars, Duma Szving, Duma Maraton és Beugró vs. Dumaszínház. Érkezik Badár Sándor, Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám – önálló estjével, és egy újdonság, a Férfiak szexuális világa – Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András előadásában.

2015. július 17-től újra Dumafüred!

Érdemes előre megvenni a jegyeket, hiszen az elmúlt években is folyamatos TELT HÁZ volt a humoristák műsorán!

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr527630380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eino81 2015.09.22. 10:25:02

Azt lehet tudni, hogy idén is lehet majd hallgatni valahol a rádióban dumafüredes felvételt? Mert amióta más a szerkesztő, azóta a dumaszínházas fellépők nem nagyon szerepelnek a rádióban...
süti beállítások módosítása