Humorest Lisszabonban
2020. január 03. írta: humorista

Humorest Lisszabonban

lisszaboni_humorest_szep_bence.jpg

Stand Up Comedy és bűvészműsor külföldön élő honfitársainknak.

Portugáliában újabb humorest szórakoztatja a kint élő magyarokat: a 2019 őszén, az Animus Egyesület és a Portugál-Magyar Kulturális Egyesület által szervezett nagy sikerű stand up comedy est után újabb humoros produkciók nevettetik honfitársainkat. 

2020. január 11-én, 17.00-kor családi bűvészműsor, másnap 21.00-tól egy rendhagyó stand up comedy bűvészprodukció nevetteti a jó hírű Teatro ODD Trinidade színházba ellátogató nézőket. 

A produkciókat az Animus Egyesület és a Portugál-Magyar Kulturális Egyesület szervezi, támogatók: Nemzeti Együttműködési Alap, Kőrösi Csoma Sándor Program. 

Az Animus Egyesület tagjai 2019 áprilisában újra megrendezték hagyományos tehetségkutató rendezvényüket majd nagyszabású jótékonysági estet szerveztek Egerben a tragikus sorsú Bíró családnak (akiknek 2019. februárjában porig égett a családi házuk, a tűzben a súlyos értelmi fogyatékos gyermeket is nevelő szülők három gyermekkel kerültek az utcára). Májusban az Egyesület Államokban léptek fel több városban a helyi magyaroknak, júliusban a Dévai Szent Ferenc Alapítvány táborában léptek fel (Böjte Csaba gyermekeinek), de készítettek produkciókat nyugdíjasoknak, értelmi fogyatékosoknak, halmozottan hátrányos helyzetűeknek, vallási közösségeknek egyaránt. 

Határainkon túl élő magyaroknak szervez szórakoztató gyerekműsorokat, felnőtt produkciókat, előadásokat a több jelentős elismeréssel is kitüntetett Animus Egyesület. A non-profit szervezet 2010-ben alakult többek közt azzal a céllal, hogy a határainkon túl élő magyaroknak segítsen az anyaországgal kapcsolatot tartani, a hagyományos magyar értékeket szórakoztató, izgalmas formában átadni honfitársainknak. 

Humorista show és stand up comedy bűvészműsor magyar nyelven Lisszabonban Szép Bence, a tv2, a Dumakabaré és a Rádiókabaré fellépőjének jóvoltából. 

Ha külföldön élő magyar vagy és szeretnél humorműsort meghívni, hívd Illés Dórit: +36 30 472 23 84-es számon, vagy írj e-mailt a rendezvenyremusor KUKAC gmail.com címre! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr1015392434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása