Stand Up Comedy humoristák a Comedy Centralon
2020. szeptember 11. írta: humorista

Stand Up Comedy humoristák a Comedy Centralon

stand-up-comedy-humoristak-comedy-central.jpeg

A legjobb magyar humoristák műsorait vonultatja fel a Comedy Central 2020 őszén. Kovács András Péter (KAP), Dombóvári István, Kőhalmi Zoltán és Hadházi László egy-egy stand up comedy estjét sugározza szeptember 18-tól a humorcsatorna.

Comedy Central humorista műsorok 

kovacs_andras_peter_kap_humorista.jpeg

A Karinthy-gyűrűs humorista, Kovács András Péter (KAP) Életed filmje! című stand-up estjével kezdődik szeptember 18-án legnézettebb magyar nyelvű humorcsatornán, a Comedy Centralon a ComedyClub legújabb évada.

Nézd meg a humoristák műsorának beharangozóját:

Kőhalmi Zoltán 

A színpadon csak nagyon ritkán trágár stand up-os előadó, Kőhalmi Zoltán új önálló műsora, a Pályatévesztési tanácsadó első része szeptember 25-én debütál a humorcsatornán, a második epizódot október 2-án tekinthetik meg a rajongók.

Hadházi László

A debreceni humor-partizán, aki idén borosüvegek címkéiről is visszaköszönt a poltok polcairól: Hadházi László. Megyünk a levesbe című stand up comedy estje két részletben, október 9-én és október 16-án látható a tv-ben. 

Dombóvári István

A jászkarajenői Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár megbízott igazgatója, Dombóvári István Szóra sem érdemes! című produkciója október 23-án szegezi a tv-k elé a humorista rajongóit. 

Kiss Ádám

Kiss Ádám rajongóit sajnos el kell szomorítanom. A szabadszájú humorista új önálló estje nem látható a humorcsatornán, de kövesd a YouTube-on - igaz, Kiss Ádám már egy ideje nem adott életjelet magáról a legnagyobb videómegosztó portálon. 

Ne felejtsd el, a Comedy Club 6. évada szeptember 18-tól, minden pénteken 21:00-tól a legnézettebb humorcsatornán, a Comedy Central-on. Ha lemaradsz valamelyikről, ismétlések minden vasárnap 21:00-tól

További videók és információk az őszi humorfolyamról és a ComedyCentralról a 

Legjobb stand uposok a Comedy Centralon az idén

c. cikkben. 

Humoristák a színfalak mögött - nézd meg!  

A színfalak mögött videó:

Bónusz: A színfalak mögött videóban ismerős zenészeket láthatsz az egyik valaha volt legjobb magyar punk-rock bandából, a Kozmoszból! 

 

Rendelj Stand Up Comedy előadókat rendezvényedre:

humoristak-megrendelese.jpg

Stand Up Comedy előadók

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bruti, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Gulyás Zoltán, Ihos József, Kertész Richárd – Ricsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Laár András, Lorán Barnabás “Trabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humoristák

megrendelése villámgyors, ingyenes árajánlat közvetlenül a humoristáktól: +36 20 20 99 7 99

Gyerekműsor falunapra, városnapra, óvodai és iskolai gyerekműsorok:

Bűvész rendezvényre

Falunapra fellépők

Naprakész, költségeket tartalmazó azonnali árajánlat - rejtett díjak, extra költségek és különleges kívánságok nélkül!

Gyerekműsor

 Interaktív bűvészműsorok, zenés-táncos gyerekműsorok és a Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze!

Óvodásoknak műsor 

Céges rendezvényre műsor

Céges rendezvényre fellépők, elsősorban humoristák, bűvészek és operett-produkciók rendelhetőek villámgyors árajánlattal, közvetlenül a fellépőktől, ide klikkelve:

Céges rendezvényre fellépők

 A céges rendezvényre egyedi, cégre/munkatársakra írt egyedi interaktív stand up comedy műsor is kérhető, bűvésztrükkökkel, céges tánccal, okostelefonos műsorral, rengeteg humorral! 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr5716198328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása