Erdei Sándor humorista aranyérmes lett
2013. április 22. írta: humorista

Erdei Sándor humorista aranyérmes lett

erdei_sandor_palinka.jpgRokker Zsoltti, vagyis Erdei Sándor humorista-őstermelő az Országos Pálinkafesztiválon két arany, egy ezüst, és négy bronzérmet nyert.

A Nóta Tv "Gegmenők" című kabaréműsorának műsorvezetője két évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni pálinka-készítéssel, s máris a csúcsra ért!

A humorista a gyulai versenyen  a virágmézes diólikőrével és a som pálinkapárlattal nyert aranyérmeket.

Hirdetés: vedd komolyan a mióma tüneteit! Bővebben: mioma.hu

Érdekesség, hogy a hét nevezett mintából (som, házi berkenye, barkóca berkenye, sajmeggy, vadcseresznye, sárgamuskotály törköly és virágmézes diólikőr) - mindegyik nyert valamit, sőt a verseny végén még sikerült az összetett Champion világkupát is elhoznia - de annak a zsűri nem örült - azt később Rokker Zsolti-nak vissza kellett vinnie. :-)

A humorista azt írta nemrég: "vén trotliként ott képzelem magam a pálinkafőző rendszer mellett miközben poénokat mormogok,de remélem az még jó pár évtized". 

A humorista többi díja: ezüst érmes lett a vadcseresznye pálinka, bronz a sajmeggy,a házi berkenye, a Barkóca berkenye,és a sárgamuskotály törköly pálinkája. 

rokker_zsolti_palinka.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr775241988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása