Humoristák ámokot futnak Erdélyben II. rész
2013. október 08. írta: humorista

Humoristák ámokot futnak Erdélyben II. rész

Három hibbant humorista (Kiss Ádám, Benk Dénes és Zsók Levente) Erdélyben kalandozik Orbán Viktor kisbuszával: az On Ari-Day Tour film második része már itt is megtekinthető. 

Humorista Blog linkajánló: Stand Up Comedy fellépők I Gyerekműsorok I Bűvészműsor

A humoristák ámokfutásából 12 részre szabdalt "ródmúvi"-t (vagyis roadreality-t) készítettek az alkotók.

Kiss Ádám szerint a film megmutatja, "milyen a humorista, mikor nem viccel." így nyilatkozott a filmsorozatról:

“2005 óta, lassan 10 éve humorizálok, azóta csak színpadon vagyok látható.Sok embert érdekelt, hogy milyen az életem a színpadon kívül, szürke hétköznapokban, és a számtalan vacsoracsata felkérés visszamondása utáni űrt is szeretném betölteni a kiss rajongóimnak ezzel az alkotással!
Itt bizony kiderül, milyen a humorista, mikor nem viccel, vagy csak ül, esetleg fáradt, táncol, eltéved, netán tetves... Egyszóval mindent szeretnék megmutatni, ami nem színpad.

kiss_adam_on_air_day_tour.jpg

Arra gondoltam, hogy Kiss Ádám szemüvegén keresztül hátha olyanok is megismernek egy csomó értéket, tájat, embert, véleményt, akiket ez amúgy nem érdekel, esetleg nem ismeri, vagy már ismeri és pont ezért még jobban megismerné.

Nem ragaszkodtam hozzá, hogy vicc-mentes legyen az utazás, de nem is görcsöltünk a poénokra. Van amikor Kányádi verset szavalok Nyergestetőn, van amikor csirkét vágok, van amikor ökörködünk a helyiekkel, és van, hogy arról mesélnek, milyen magyarként nem Magyarországon élni!

Velünk vegyítve talán befogadhatóbb lett egy átlag tininek, vagy egyetemistának is ez a téma. Inkább ezt nézze, mint valami gyér amerikai tucat-filmet. Ez még elfogadható tőlem, és jobban is veszi ki magát szerintem, mintha 14 vígjátékot akarnék lenyomni a magyar emberek torkán.

A dokumentumfilmes irány elvitt engem is, nagyon tetszik. Még a végén a kritikusoknak is a kedvére teszek, ha ebből valami jó sül ki.

Végül is a fellépések csak az apropóját adták a filmnek, de nem arról szólnak, inkább egy humoristás On the spot lett belőle. . Egy autentikusabb Erdélyt akartam bemutatni, de nem csak Kiss Ádámra építve, ezért is voltunk hárman Déneskével és Levivel, meg a stábtagokkal, akiket időnként szintén bevontunk a történetbe. Be volt kamerázva a kocsi, amit a Volkswagentől kaptunk használatra. Mindenképpen olyan kisbusz kellett, amiben vannak szembefordított széksorok, mert ha 13 órát utazunk, képileg is jobban néz ki. Megkaptuk azt a verdát, amivel Orbán Viktor szokott közlekedni, ha vis major van. Mondjuk érdekes lett volna, ha hirtelen kell neki, amikor már útra készek vagyunk.

Orbán Viktor Kiss Ádámmal felmatricázott géppel ment volna a tisztelt választópolgárokhoz. Sok mindent terveztünk, és még annál is több kaland jött össze. Nem lett volna annyira izgalmas, ha ezek a 10 perces részek mindig arról szólnak, hogy Déneskével ketten ott sütjük a szalonnát valahol. Kemény volt egész nap utazni, forgatni, szervezni, irányítani (mert hogy producerként és szereplőként is részt veszek a produkcióban) aztán esténként fellépni. Közben legendák nyomába eredtünk, ki akartuk deríteni, lakott-e Erdélyben a Benk dinasztia, satöbbi. Ja, azt mondtam, a tartalomról nem mondok semmit. Szóval ennyi.

Mentünk, megcsináltuk, fent van a neten.
A szavak helyett beszéljenek a képek!”

Forrás: Dumaszínház

Az első On Air-Day Tour film megtekinthető itt!

Humorista Blog linkajánló - klikkelsz és örülsz!

Stand Up Fellépők I  Humorista rendezvényre I Bűvészműsor Esküvőre ajándék I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék Születésnapra különleges ajándék Bűvész óvodába I Bűvész iskolába Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Humoristák rendezvényre Rendezvényre humoristák Esküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába Gyerekműsorok Stand Up fellépők I Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Stand Up fellépő I Bűvészshow I Gyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre Humorista megrendelése saját szervezésű rendezvényre I Humoristák megrendelése előtt - tippek I Humoristák kabaréja I Gegmenők I Humorista előadók I Újabb Gegmenők videók - 4 I Humoristák a Művészetek Völgye 2013 programjában 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr315556707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása