A Humorista Blog kabaré-ajánlata
2012. augusztus 21. írta: humorista

A Humorista Blog kabaré-ajánlata

tenyi_anett.jpgA Stand Up Brigád humoristája, Tényi Anett is szerepel az Esztergályos Cecília, Faragó András, Heller Tamás és Németh Kristóf színészek nevével fémjelzett új Orfeum Kabaréban. A rendező is humorista: Bach Szilvia. 

Az idei Zsidó Nyári Fesztivált sem kerülheti el a kabaré műfaja. Egy jókedvű estét, igazi gondűző programot kínál az Orfeum csapata. A klasszikus kabaré fergeteges jelenetein derülni akkor is jó, ha nosztalgiára semmi szükség. Az alkotók gondoltak egy merészet, és összegyűjtötték a húszas, harmincas évek általuk leginkább kedvelt jeleneteit, dalait, és színpadra állították. Nem csak az idősebb korosztály jön el az előadásokra, egyre több fiatal kíváncsi erre, az általuk, csak archív televíziós műsorokból ismert műfajra.

A népszerű humorista, Bach Szilvia, a rendező egy levendulaszínű polgári lakásba varázsolja a nézőket, „ahol kissé nyikorog a parketta, halk Garai Imre sláger kúszik be az ablakon, kikerülve a csupa csipke függönyt. Karosszéken felejtett fűző, benyomott cilinder, szőnyegre mámorosodott pezsgőspohár, reggeli kuglóf illat egy leheletnyi parfümmel keveredve, és senki sem veszi észre, hogy odakint a konyhában a cseléd már megint meghúzta a diólikőrös üveget….”

Orfeum, Goldmark terem
2012. augusztus 29. 19:30

Szereplők: Bach Szilvia, Esztergályos Cecília, Tényi Anett, Faragó András, Heller Tamás, Németh Kristóf

Közreműködnek a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola növendékei, Sárközi Gyula vezetésével.
Zene: Gyarmati István

Rendező: Bach Szilvia

Humorista Blog linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr244723213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása