Fesztiváloznak a brigádos humoristák
2012. augusztus 24. írta: humorista

Fesztiváloznak a brigádos humoristák

humorista_fesztivál_nyar.JPG

A Művészetek Völgye keretében Taliándörögdön megrendezett „legkisebb humorfesztivál” után a legnagyobb szabadtéri nyári fesztiválok humorszínpadain is feltűntek a Stand Up Brigád humoristái.

Az idei 20. Sziget Fesztiválon, a Hócipő Kabaréban immár harmadik alkalommal volt fellépő - a stand up comedy színpadok mellett a Hócipő szerzőjeként is ismert humorista, Ürmös Zsolt.

Míg az augusztus végén megrendezett Szegedi Ifjúsági Napokon - az Inmedio and Drink Bár színpadán - az OTP reklámarc Orosz Gyuri, a Rokker Zsoltiként ismert Erdei Sanyi (a fotón őt a jelenleg Taiwanon haknizó Varga Ferenc József helyettesíti), és a Class Fm Morning Show zenés humoristájának, Polgár Petinek stand up comedy estjei csempésztek vidámságot a fesztiválozók életébe.

Humorista Blog linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr824729564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása