Játékfüggő humorista
2012. október 09. írta: humorista

Játékfüggő humorista

Humorista_Aranyosi_Peter.jpgA hir24 Aranyosi Péter súlyos játékfüggőségéről írt nemrég.

A Dumaszínház és a Showder Klub egyik meghatározó arca napi minimum négy órát tölt a számítógép előtt, hogy interneten keresztül harcolhasson tankjával.

A humorista felesége szerint - bár még tűri férje különös új mániáját - a World of Tanks akár még válóok is lehet.

Aranyosi a Showder Klub 2012.05.21-i adásában

"Már egy hónapja élek-halok a játékért, általában napi négy órát játszom vele. A feladatom összetett: saját garázsomban álló tankjaimat fejlesztem, majd a csatatéren háborúzunk egymással" - mesélte Aranyosi Péter. A negyven éves humorista gyakorta kilenc éves játékostársaival háborúzik a világuralomért az interneten.

A humorista egyébként nem most habarodott bele a számítógépes játékokba. Már a Komondor 64 (valószínűleg Commodore 64 - Humorista Blog) óta rabja a különböző stratégiai játékoknak, de ekkora függőség eddig sosem kerítette hatalmába. Aranyosi Péter szerint a játék egy szociológiai tanulmánnyal is felér, ugyanis a csaták közben rengeteg embertípust ismerhet meg.

"A feleségem nem örül az új szenvedélyemnek, de egyelőre elviseli. Odafigyelek arra, hogy ez ne legyen válóok..." - mondta a humorista.

Aranyosi fanatizmusa egyébként már nem csak a számítógépen van jelen: gyakran rajzol testére tankokat és a gyerekeket is tanítja a harci parancsokra. A Showder Klub és a Dumaszínház sztárja azt tervezi, hogy műsort is farag a World of Tanks játékból, ugyanis szerinte sokat segít, ha az őrületét humor formájában dolgozza ki.

Humorista Blog linkajánló

Stand Up Fellépők I  Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor videó I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Stand Up humorista rendezvényre I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvő Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista

Stand Up Fellépők megrendelés ingyen

Humorista Blog Hirdetés

Fakereskedés Egerben I Fenyő faanyag Egerben I Fabrikett I OSB lap I Hajópadló I Brikett I Brikett Eger I Hajópadló Egerben I Lambéria I Lambéria Egerben I Fakereskedés I Asztalos faáru I Zsindely I Tetőzsindely I Zsindely Eger I Tetőzsindely Eger I Fazsindely Eger I Faáru I Faáru Egerben I Tetőfólia I Tetőfóliák I Tetőfólia Eger I Tetőfólia I Hajópadló Heves I Hajópadló vásárlás I Fakereskedés Heves I Tűzifa Eger I Deszka I Deszka Eger I Tetőfólia olcsón I Fabrikett olcsón I Fapadló olcsón I Faanyag házhozszállítás I Faanyag házhozszállítás Eger

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr614828262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2012.10.09. 17:22:26

"Komondor 64 óta ".. most komolyan?
süti beállítások módosítása