Ezo-kabaré
2013. február 04. írta: humorista

Ezo-kabaré

NYEREMÉNYJÁTÉK! 

Ha a Varga Ferenc József Hivatal eléri az 1350 like-ot, akkor az eddigi tagok között Aradi Tibor és Varga Ferenc József kisorsol 2 db VIP jegyet a március 9-i Ezo-kabaré nyilvános tévéfelvételére. A VIP jegy nem csak azt jelenti, hogy a jegyek szerencsés tulajdonosa baromi jó helyről nézheti az előadást, hanem extra relikviával és egy ajándék itallal is gazdagodik!

A humoristák új produkciójával kapcsolatban érdemes megnézni az alábbi videókat! 

Humorista Blog linkajánló

Humorista esküvőre Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista I Stand Up Fellépők I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Bűvészshow I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Stand Up Comedy előadók I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr85061809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása