Dumaszínház a Comedy Central műsorán - Comedy Central a Dumaszínházban
2013. február 19. írta: humorista

Dumaszínház a Comedy Central műsorán - Comedy Central a Dumaszínházban

comedy_central_bemutatja.jpgA bevezetem.hu információi szerint a Comedy Central bemutatja műsor felvétele a Corvin Dumaszínházba költözik. A stand up comedy műsor stábja április 12-én és 13-án rögzíti a humoristák fellépéseit.

2013. április elsején lesz egy éves a Corvin Dumaszínház, amelynek színpadán 12-én és 13-án kiváló humoristák nevettetik a nézőket. Íme a fellépők listája!

Comedy Central bemutatja 2013


bellus_istvan_humorista.jpgAz első napon, vagyis április 12-én a mediterrán Ózd, azaz Miskolc büszkesége, Bellus István kezdi a műsort, aki most is plasztikus képet fest majd szülővárosának hétköznapi pillanatképeiről éppúgy, mint a média - celebként ismert - vadhajtásairól.

A Comedy Central-ra már visszatérőként érkezik Orosz György, a nemesi származású humorista (saját megfigyelése, hogy mindenki nemes, akinek a nevében van 'y').

Őt a 2012-ben Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, majd hirtelen a távol-keletre kivándorolt, de időközben mégis hazatérő Varga Ferenc József követi.

A Dumaszínház vezetője, Litkai Gergely hasznos és különösen érdekes megfigyeléseket tett a multi cégek mindennapjainak útvesztőiben, ezeket igyekszik majd a közönséggel megosztani, míg Zsók Levente az erdélyi fiatalok életébe segít betekinteni.

A legkevésbé sem komoly felvetéseket a zene erejével tompítja a Három kismalac formáció (Burszán Vera, Borovitz Tamás és Galambos Zoltán), akik énekkel, zenével és a minimálisnál is kevesebb tánccal adják meg a közönségnek a kegyelemdöfést.


hajdu_balazs_humorista.JPGMásnap, április 13-án persze szintén nem lesz üresjárat. A lassú, de alapos bemelegítést ezúttal Hajdú Balázs vállalta, aki mindig csak két történettel készül, de azzal egy egész estét képes szórakoztató módon kitölteni.

Balázs után a csapat jogi őrangyala, Bács Miklós pörgeti fel az estét, aki nem csupán meglepően szép és vicces, de ügyvéd is. Műsora alatt mindenkinek joga van csendben, nevetés nélkül hallgatni, de nem ajánljuk, mert rosszul járhat az, akivel Miklós perel.

A harsány jókedvet Bruti gitárszólója hasítja ketté, akitől XXL méretben várhatjuk a debreceni virtust. A nagy gitár után érkezik a kicsi, vagyis az ukulele és hű társa, Pataki Balázs. Az ikergyermekekkel megáldott, végletesen elcsigázott informatikus apuka új gyermekdalokkal készül, melyet kizárólag felnőtteknek ajánl ő maga is.

A kétnapos felvétel végén a világjáró humorista-színész, Badár Sándor tart KRESZ- és filmtörténeti ismeretterjesztő előadást kezdőknek és haladóknak.

Humorista Blog linkajánló

Stand up humoristák megrendelése I Rádiókabaré 2013 Humorista előadókHumorista fellépők Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Bűvészshow I Különleges ajándék házassági évfordulóra I Humoristák I Gyerekműsor megrendelése Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék I Ajándék barátoktól lakodalomra Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Stand up comedy humorista I Lakodalomra ajándékötletEsküvőre különleges meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr775091967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása