Stand Up Comedy a King's Pub-ban
2013. február 20. írta: humorista

Stand Up Comedy a King's Pub-ban

urmos_zsolt_humorista.jpgÜrmös Zsolt stand up comedy műsorával folytatódik pénteken 20.00-kor a Stand Up Brigád-sorozata a King's Pub-ban, Budapesten a Dob utcában. 

A kétszeres vizitdíjas humorista, örökös pályaelhagyó pályakezdő, a Csongrád – Budapest - Gödöllő Bermuda-háromszög foglya.

Ürmös Zsolt standup comedy humorista

 

Életkora folyamatosan változik, az évek előrehaladtával szignifikánsan nő. Eredeti végzettségét tekintve okleveles agrármérnök, de világéletében űrturista szeretett volna lenni. Íróként a Magyar Rádió 2006-os Humorfesztiváljának győztese.

A Hócipő munkatársa, televíziós műsorok kreatív írója, szerepelt a Mikroszkóp Színpad stand-up comedy estjein is. Rendszeres írója valamint szereplője a Rádiókabaré műsorainak. Jelenleg a Bagi-Nacsa show és Fábry Sándor gegcsapatában ontja a poénokat.

A rekeszizom tornáztatást humoripari háttéremberként űzi, de ő is a fényre vágyik. Műsorában remekül ötvözi a klasszikus stand-up comedy és a paródia műfaját, megidézve többek között Orbánt, Gyurcsányt, Galla Miklóst, vagy éppen Sándor Györgyöt.  Pályatársai így nyilatkoznak róla: Maksa Zoltán: ”Egyszer szeretnék én is Ürmös Zsolt lenni!”. Bödőcs Tibor: „Ki az az Ürmös Zsolt?”. Badár Sándor: „A múltkor  találkoztam vele Szentesen, szerencsére nem ismert meg…”.

 

Humorista Blog linkajánló

Stand up humoristák megrendelése I Humorista előadók I Humorista fellépők Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Bűvészshow I Különleges ajándék házassági évfordulóra I Humoristák I Gyerekműsor megrendelése Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék I Ajándék barátoktól lakodalomra Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Stand up comedy humorista I Lakodalomra ajándékötlet I Esküvőre különleges meglepetés Rádiókabaré 2013 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr915093865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása