ByeAlex-paródia Erdei Sándortól
2013. március 18. írta: humorista

ByeAlex-paródia Erdei Sándortól

byealex_erdei_sandor.jpgRokker Zsoltti magyar hangja, Erdei Sándor sem ment el szó nélkül a ByeAlex-jelenség mellett.

A kiváló humorista is elkészítette a saját ByeAlex-paródiáját, ezzel a humoristák közül másodikként került fel a Humorista Blogra.

A Polgár Peti-féle ByeAlex-paródia itt érhető el, de előbb hallgasd meg ezt:




Humorista Blog linkajánló

Humoristák a Nóta Tv-n I Bethlen Téri Kabaré I Szép Bence I Humoristák megrendelése I Humorista előadók Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Stand up comedy humorista I Humorista fellépők Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Bűvészshow I Ajándék házassági évfordulóra I Humoristák I Gyerekműsor rendezvényre Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék I Ajándék barátoktól lakodalomra  I Lakodalomra ajándékötlet I Esküvőre különleges meglepetés Rádiókabaré 2013 I Humoristák megrendelése I Humorista rendezvényre I Stand Up Comedy fellépők

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr385140568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása